09:00 Mons

Noms alternatius: Asgard

Igra nou mons: és difícil ser Déu.

Poshagovye estratègia requereix un pla d'acció clar per aconseguir aquest objectiu. Cada joguina és el seu compte, però si ets un fan de la fantasia, que té una debilitat pels mites escandinaus, adoro dels MMORPG, i no té por de la responsabilitat, els nou mons de jocs creats per a vostè. Asgard estripat antics déus, i mentre que alguns estan anunciant les bones, les altres persones dolentes inclinar posició. Durant un llarg estancament que van portar a la guerra, i encara que es va calmar, focus aïllats en erupció amb freqüència, i cal estar plenament preparat per repel·lir l'enemic. El que atrau la carretera - un barri tranquil amb els jugadors o el saqueig, el contraban, el robatori i la captura? Comenceu en els nou mons per jugar, i prendre sota el control de la ciutat, per tal de dur-lo a la glòria i la prosperitat de la seva pròpia estratègia. Vostè rebrà els privilegis i poders l'oportunitat d'aprofitar al màxim totes les característiques en la manera de guanyar l'elecció és seva.

Chtoby jugar el joc nou mons com un jugador experimentat, memoritzar acuradament la lliçó d'introducció per als principiants. Se li mostrarà les possibles accions, formes d'administrar i configurar. Després d'una formació tan completa que desapareixen tots els dubtes, preguntes, i no obstant això, s'adona d'alguns trucs:

 • Novichkam millor amagat a la seva ciutat fins que comencen a enfortir-se. Es dedica a la construcció de l'economia i el desenvolupament de l'exèrcit, i guanyat força, atacar als veïns.
 • Lichno només pot bombar soldats, i van a lluitar de forma automàtica.

Ekonomika per a la ciutat és molt important i és necessari per produir els recursos en abundància i produir béns que l'exèrcit estava satisfet en tots els aspectes. Periòdicament esperar per visitar els bandits que ataquen, roben, es trenquen, i una presa de deixar la seva ciutat. Tornar ràpidament empreses i mines en operació amb la finalitat de restaurar el flux que entra a les arques dels articles. Si desitja pagar una visita de retorn a un veïns armats, que pot fer això donant l'ordre al seu exèrcit, però fer-ho només si la seguretat de la seva pròpia superioritat.

Uznay seu heroi.

Nachnem amb el fet que vostè no controla un caràcter específic, i tota la ciutat amb totes les infraestructures, inclòs l'exèrcit. Però es pot contractar soldats de cinc races representades:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki amb els avantatges inherents a cada tipus. Per exemple, els gegants terroritzar els gnoms, però inferior als elfs, i cauran sota l'atac dels nans. L'estudi de la qualitat de cada personatge fa un grup armat, i no us oblideu de participar constantment en la seva millora. Això s'ocuparà de tots els jugadors en el seu territori, quan està darrere del registre de nou mons. Els herois també tenen una categoria per a la definició de color:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, són els elements més poderosos i rars, i davant del tipus de blau personatges són febles, però que es pot desmuntar com a base per construir una pluja d'herois, i que necessiten l'hora de triar personatges amb taxes elevades. Ànimes també poden ser utilitzats com una forma d'augmentar el poder dels personatges, i si s'eleva totes les qualitats per taxes més altes, va ser el guerrer més valuosa, capaç de llançar tot un exèrcit de l'enemic sol.

iPlayer nou mons - gran estratègia d'exploració en la que serà capaç de complir amb els seus plans napoleònics per crear una aliança per destruir els caps amenaçant per prendre una classificació de nivell més alt, perquè les bonificacions útils, per ampliar els límits de la ciutat. Però el més important, és la conquesta de la torre celeste, que pot ser treta només els més dignes, superant els 100 pisos.

 

Juga també