Himne

Noms alternatius: Himne

Aniversari de joc aventura de 10 anys.

Segons anys, va prendre l'estudi BioWare, per llançar un producte de joc completament nou amb una història fantàstica. El joc Anthem, mentre encara està en desenvolupament, va emocionar el món dels videojocs especialment després de l'I3 el 2017.

Del clip de presentació es va fer evident que aquells que volen jugar al joc Anthem es tornaran cada vegada més, anticipant increïbles aventures. I es desplegaran a les plataformes:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Però la notícia més interessant és que els autors del pla del projecte acompanyin als seus fills durant els propers 10 anys. Això encara no està clar, es farà en forma de complements o jocs individuals com a continuació.

Himne al post-apocalipsi.

Download Hymn pot ser des del 2018, de manera que els desenvolupadors encara tenen temps per inundar l'univers que van dissenyar amb nous miracles. Cal assentar-se en un moment en què el planeta era un desastre. I fa molt de temps, a jutjar per les desolacions de les terres salvatges. La gent es va assentar a les antigues ruïnes de la ciutat una vegada enorme. Avui només poden suportar-los en una condició tolerable, protegint-los de la"gran terra"per una paret.

És només un dia que va passar un terrible accident que va destruir la civilització. Només un grapat de persones ha sobreviscut i no viu, però sobreviu en aquest nou món. De vegades han de sortir fora del seu establiment. A aquest efecte, s'han desenvolupat vestits especials de protecció equipats amb una forta armadura. Protegeixen per complet a la persona de l'entorn extern, això és el que tenen més por de l'ambient o el que hi ha, fins que quedi clar.

En aquesta acció de joc de rol, no hi ha escassetat de situacions perilloses. Cada dia haurà de sobreviure, lluitar i sortir de situacions difícils. Convertint-se en un mercenari, juntament amb tres companys d'equip, aniràs a l'Himne a jugar, explorant la naturalesa salvatge. Està ple de tots els esperits malignes, que estan preparats per atacar en qualsevol moment. Deixant els límits de la ciutat, vés amb compte, perquè des d'ara la teva vida està penjada per un fil. Juntament amb els monstres que habitaven la jungla silvestre, hi ha molts altres enemics dels habitants de l'assentament enemic. També busquen artefactes rars que poden facilitar la vida en condicions difícils.

És per què és millor anar a una campanya perillosa per part de l'equip, de manera que puguis arribar a qualsevol ajuda en qualsevol moment. Després d'haver desenvolupat un pla, seguiu-lo i els elements obtinguts generaran beneficis comuns per a tots els participants en l'operació.

Equip de

Obs.

Podríem dir sobre els disfresses i les armes. Els vestits, en què es vesteixen herois, són ex-vestits"Javelin", i estan equipats amb totes les funcions per a la supervivència en un entorn hostil. Vénen en diferents formes, i cadascuna està equipada amb la seva pròpia arma. No obstant això, cada opció pot canviar a mesura que es bomba i es produeix de forma familiar.

  • Clear l'àrea
  • Col·lecció d'elements
  • Utilitzeu-les per actualitzar el vostre equip personal (espacial, armes)
  • Compra els articles que falten

El millor vestit blindat, obteniu l'oportunitat no només per accelerar durant la carrera, sinó també per volar amb un jet pack i fins i tot submergir-se sota l'aigua. L'expansió de les ubicacions proporciona tasques que hauran de tenir lloc en diferents elements.

Tot el que has de fer en Anthem, t'afecta a tu i al medi ambient. Els jugadors s'enfronten a una col·lisió amb fenòmens inusuals, descàrregues de llums, portals d'obertura a altres dimensions i nous planetes. El que està passant, fascinant i una mica de por. El món obert cautiva, i la dinàmica del que està passant es fa amb un to durant tot el joc.

 

Juga també