Ashes to Ashes

Noms alternatius: Ashes to Ashes

Ashes to Ashes Joc - una veritable raresa. Feu lliscar va prendre fa gairebé vint anys, però encara avui en dia és la confiança als jugadors. En aquest projecte es va jugar, juga i jugarà milions dels nostres compatriotes i els seus "col · legues" a tot el món. La qualitat és molt un vell joc permet a si mateix per competir amb obres mestres modernes geymerskogo art. I malgrat el fet que els gràfics en Ashes to Ashes és pobre (que, en principi, no és d'estranyar, ja que no cal oblidar el fet que el joc va ser creat a finals de 1996, i en un moment va ser una molt personal ) joc com.

Ashes to Ashes pc ens diu vegades absolutament irreals. Igual que amb la majoria dels anys noranta jocs d'ordinador (que de moment, val la pena assenyalar, no era molt), això es basa en la descripció dels esdeveniments en el temps futur. No obstant això, aquest projecte ha resultat molt reeixit i original - no en va, al final, no us oblideu d'ell fins avui. D'altra banda, molts jugadors consideren que aquesta "raresa" és molt més interessant que la majoria dels jocs moderns.

Per començar el joc prou com per Ashes to Ashes descàrrega. Acostumats als jocs moderns jugadors salten distribucions d'Ashes to Ashes semblen xerrameca infantil. Tots els arxius d'instal · lació necessaris es descarreguen en segons. I dir que el projecte pugui funcionar sense problemes en qualsevol dispositiu de l'ordinador moderna, ni tan sols sembla val la pena.

En Ashes to Ashes haurà de jugar de tant en tant entrar al territori de sorres especials, que van ser creades com un "lloc de la matança." La població del futur no pot imaginar un millor entreteniment que la contemplació d'assassinat. Tot això és terriblement reminiscència de les lluites de gladiadors medievals. Les corporacions més grans del món que patrocinen les sorres de combat, i rep la gent d'aquest espectacle sagnant boig i divertit - pel que resulta, es veu la realitat brutal del futur.

Reproduir Ashes to Ashes interessants, tot i l'escassetat d'alguns de la trama. El paisatge i els paisatges canvien constantment. D'un treball a un altre canvia amb uniformes i armes. Picant i gravetat de la trama del joc dóna a la història dels estrangers, a causa que, en sentit estricte, i començar a totes les qüestions importants - els malvats alienígenes inspiren la seva ment agressiva en els anomenats gladiadors. A causa d'això les recents inclinacions últims perden la consciència i l'honor, convertint-se en màquines de matar completament incontrolables.

Des de qualsevol muntat en Ashes to Ashes de vídeo, es pot entendre el que el teu personatge haurà de alliberar tots els habitants del món de la invasió de monstres. Vostè serà abandonat a les places de toros infectats territori, en què caldrà destruir tots sense excepció gladiadors homes llop, la destrucció dels cervells "dolents" que cauen de les seves víctimes després de la derrota.

Aquest projecte és ideal per als amants dels jocs com Duma o Postel - controls senzills i acció boja ajudaran a passar el seu temps lliure.

 

Juga també