Battlefield: Bad Company

Noms alternatius: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Joc Battlefield : Mal Company - multijugador tàctic en primera persona, lligar història que es desenvolupa en un país fictici en algun lloc d'Europa de l'Est. El creador d'aquesta línia de productes - l'empresa DIU , i l'editor actua Electronic Arts . L'usuari haurà de prendre part en el conflicte entre els EUA i Rússia. Et transporta al món, organitzat per tipus de recinte de seguretat en què tot canvia en funció de la situació. El camp de batalla està en constant canvi, el que obliga els jugadors a utilitzar diferents tàctiques per guanyar. Una vegada que el joc terrestre i al davant dels teus ulls van brillar fotos Battlefield : Mal Company video, l'atenció se centrarà batalló 222, que consta dels criminals i els altres nois que tot en aquesta vida l'atenció. Aquest batalló conegut com « Mal Company ». Una vegada en els nois del camp de batalla es va estavellar, i arriben a comprendre que no només estan lluitant amb els soldats russos, i fer front als mercenaris. Un dels representants de l'anterior es troba a Batalha combatent enemic en el lingot d'or de butxaca. Això significa que els mercenaris del seu treball no reben cap diners, i un metall noble. Després de pensar en el descobriment inesperat Preston "Novençà" Marlowe, Samuel "Sergent" D. Radford George Gordon "HEG" Haggard i [] _2_ Terrence "Sweet" Sweetwater (222 nois de th batalló) va arribar a la conclusió que aquest fet en el seu benefici. Perquè d'aquesta manera vostè pot cobrar fàcilment! Consumit pel desig de riquesa, decideixen actuar. Per tal de no perdre un esdeveniment tan intrigants i ser un participant directe en tot el que succeeix, només ha Mal Company descàrrega.

Ajusteu el joc al PC i s'executa no és difícil. A més Battlefield : Mal Company requisits del sistema molt lleial i no serà un obstacle. Tothom pot gaudir de la jugabilitat, que agrada a molts elements. Vegem més detalladament. Mal Company joc compta amb aquests avantatges: moderna motor Frostbite, ofereix interactius i destructibles del món (per exemple, l'explosió de la casa s'esfondra i es fa impossible amagar-se de les bales), una història fascinant en què es presti la deguda atenció a una sola empresa, així com multijugador temàticament justificada. Bé, per descomptat, el component tàctic que fa que les seves accions significatives, no sense sentit. I els jugadors apreciaran el ric arsenal. Estarà disponible molt diferent Weapon Battlefield : Mal Company . Però això no és una llista completa. No es pot fer a la guerra, i sense la tecnologia. I casos com el CAV patrullera i igualment a disposició de totes les parts. Havent començat el combat, realment segur del ric i divers BF Mal Company .

Afanya't Battlefield : Mal Company descàrrega per gaudir plenament de la jugabilitat i la socialització amb altres usuaris! Per què ser avorrit quan vostè pot divertir-se al ple? Experiències agradables!

 

Juga també