Noms alternatius:

L'estratègia en línia

Igra BigGame, en què el jugador es fica en un món ple de misteris i increïbles aventures. Guanyar és una lògica essencial del pensament, una estratègia ben desenvolupada i una avantatge tàctica sobre l'enemic, però l'element de l'atzar és una part integral de la vida, el més mínim retard en la decisió podria portar la derrota. Totes les batalles del joc tenen lloc en temps real, cada segon compte.

Puteshestviya el món virtual ple de molts perills a cada torn esperen als enemics, però els valents poden trobar tresors increïbles, descobrir els mercats subterranis i contractar herois que posseeixin coneixements màgics.

Dlya per posar els peus en el camí de l'aventura, es requereix el registre de BigGame. Passem que no és difícil, cal omplir un formulari de dues línies de l'adreça de correu electrònic i la contrasenya. Fins i tot més ràpid, feu clic a la icona d'una de les xarxes socials i introduïu sota el seu propi nom.

Procés

Igrovoy BigGame. Les oportunitats de realitzar tasques creixeran. Al seu lloc, els jugadors poden construir edificis útils, que aportaran molts beneficis:

Dom permet al comerciant cobrar impostos en benefici del regne;

  • Akademiya hi ha soldats formats. És aquí on estan millorant les habilitats amb espasa i arc,
  • Taverna sempre és possible conèixer els famosos herois, prendre una copa amb ells en un parell de tasses incendiàries i guanyar al seu costat;
  • Ministerstvo emet certificats per comercialitzar i emmagatzemar tots els documents necessaris;
  • La casa pública a l'estructura dels jugadors matarà a dos ocells amb una sola pedra, els soldats valents després de llargues marxes haurien de relaxar-se, i el seu salari es retorna a la tresoreria.

Privlech al seu costat d'un dels personatges és la meitat de la victòria. Tot en el joc hi ha sis. Depenent de l'estratègia escollida, es pot utilitzar una varietat de líders de talents amb un talentós director i excel·lent comerciant, el segon déu de la guerra, i el tercer és aplicar-se a aquells que escullen el camí del caçador del tresor, només un dels personatges sap on s'amaga Des dels ulls humans, les antigues tombes i artefactes.

 

Juga també