Hunter fulla

Noms alternatius: Vlade Hunter

Igra làmina Hunter i esdeveniments des del regne de la fantasia.

Brauzernaya joc Hunter Blade és un joc de lluita RPG, i està destinat a la fantasia dels jugadors, els amants, que és molt esperada reunió amb els dracs, mags, golems de pedra.

Fanaty gènere ja han començat a exercir Hunter Blade, l'estudi d'extensions de fades de la terra, ningú sap on és col·locat. La història d'aquest país obscur volàtil i incert fins al final. Només sabem que s'ha coure a foc lent la guerra de les forces del bé i el mal. Una vegada que els déus han presentat clares i fosques espases, dotats de poder invencible, però els braços de la brúixola es va dividir en set peces. Encara tenen por dels partidaris de la foscor, però no en el més mínim.

Svetlye va aconseguir fer-se amb l'espasa de la foscor, i amagat en una alta muntanya. Durant un temps va donar bon avantatge a l'oposició, però l'enemic va trobar una manera de tornar les seves armes, i ara el món una vegada més en perill d'immersió en el caos i la foscor eterna.

Sumeyut si els partidaris del món per guanyar la propera batalla, o que estan destinats a morir en una batalla desigual? A partir de les seves accions depèn del que serà la continuació de la història. Valent per jugar el joc Hunter Blade, el que reflecteix els nombrosos atacs de les tropes enemigues.

Predstavlyaem principals moments de joc.

Kak majoria dels jocs de lluita en 2D, aquest producte es veu brillant, encantador, amb una història dinàmica i efectes especials de colors. Gràfics digna, i fins i tot es pot veure algunes imatges dels detalls. Pel que fa al moviment, que es produeixen en dues direccions en el lloc: esquerra / dreta.

Kazhdogo reproductor d'espera de registre Hunter Blade, després de la qual cosa ell tria i pren sota el control del seu heroi. Participar en batalles que constantment, de manera que el creixement de la cursa està assegurada. Les batalles tenen lloc no automàticament, i amb la participació directa, pel que aprenen la ràpida enumeració de les claus per fer oportuna combos per obtenir millors resultats.

Kazhdaya baralla, és una cosa sorprenent - un veritable espectacle. Encunyament en una bola giratòria, pot fàcilment perdre o ser agradable per tallar els punts de joc - depèn del caràcter i el talent de la seva agilitat, perquè el mestre pot guanyar el principiant.

Kvestov molts, i cada oferta per rescatar l'oracle; destruir els dracs amb senglars i altres monstres; protegir els boscos, les coves i les illes. Quan es realitza el treball, la distribució de les estrelles mostrarà el seu progrés en tres posicions:

  • Kombo
  • srazheniya
  • Stil prohozhdeniya
  • Vremya

Teper captura caiguda del pit, recollint l'or precipitat i bonificacions. Un cop completades les tasques aporten experiència, i això ajuda a elevar el nivell de talent i un guany addicional.

Ot cada habilitats de personatges.

Seychas participants iPlayer de la làmina Hunter poden triar entre quatre personatges, però fins fa poc només hi havia tres:

  • Razboynik - bastant relliscosa, i penetrar en els seus pensaments és difícil. És un enemic insidiós i el Artful Dodger, però si se li dóna la paraula manat, ho farà.
  • Rytsar - un soci fiable en els braços. La seva experiència i compromís asseguren la victòria fins i tot en un entorn especialment poderosos enemics.
  • Valkiriya - teixir un encanteri d'il·lusió, i la manca de definició de la idea que l'enemic, fer-li creure en una inexistent. És perillós i encantador, i no tothom serà capaç de competir amb ella al camp de batalla.
  • Mehanik - nova a l'empresa Trinitat, i per tant autosuficient i segur de si mateix. El seu poder és increïble, perquè ell està armat amb un martell enorme, el que fa que el dany irreparable camp enemic.

Ispolzuyte oportunitats de joc disponibles làmina Hunter, per guanyar la batalla i la guerra. Unir-se a la caça caps de gremi, ajudar-se mútuament, recursos i coneixements, participar en batalles PvP.

 

Juga també