Pirata sagnant

Noms alternatius: Pirata sagnant

jocs de sang pirata: Anime Pirates Attack!

recull tot a bord d'un joc pirata de sang pirata, llançat com una història alternativa "One Piece". Aquest és un producte MMORPG basat en navegador en el gènere de l'animi, i atès que els programes de televisió japonesos i els còmics han estat molt estimats per la societat europea, no és d'estranyar que tants fanàtics s'alternin al Blood Pirate.

Si la joguina és russificada, pots jugar a Bloody Pirate sense problemes, més has de comunicar-te molt amb els personatges, liderar diàlegs i rebre tasques. Els desenvolupadors van decidir no carregar la jugabilitat amb efectes especials, i aquesta moderació va ser bona. Però els colors brillants i l'estil d'aparició recognoscible dels personatges en el lloc, com a segell distintiu de la "cuina" japonesa de còmics, programes de televisió i productes de joc.

En el joc en general, es pot dir que es veu decent, brillant i atractiu. Els esdeveniments es desenvolupen dinàmicament, les missions i les batalles abunden per mantenir un dit al pols.

Classes

Six per choice

El registre

Bloody Pirate és senzill, ja que probablement tinguis una adreça de correu electrònic. Això és el que heu d'especificar a la columna superior i, a continuació, 6 caràcters de la contrasenya i torneu a introduir per assegurar-vos que l'ortografia sigui correcta. Poseu una marca que estem d'acord amb les regles i feu clic al botó de registre. Però si teniu un compte a VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, podeu iniciar sessió amb la vostra ajuda.

Ara estudiarem representants de les classes que et representaran en el joc.

    Navegador
  • . Necessites construir un curs? Sempre ajudarà.
  • Summoner, que passarà completament pel oracle o mag.
  • Guerrers. Si necessiteu utilitzar la força bruta i el múscul per jugar, és a ell.
  • Mechnik armat amb una espasa, que és tan clara i resol totes les preguntes amb una fulla preparada.
  • Shooter s'especialitza en la destrucció de l'enemic a distància, abocant-li fletxes.
  • Bard, és un trobador, és músic. La música és tot per a ell, i ho fa servir per establir l'estat d'ànim, o per desgastar l'enemic.

Entre els personatges hi ha imatges femenines i masculines que tenen la seva professió. En conseqüència, el conjunt de característiques també té un caràcter individual, i s'haurien d'estudiar acuradament per poder progressar més còmodament en l'espai del joc.

Fumbiem músculs, habilitats i experiència

Qualsevol caràcter al principi senzill i inferior a un oponent més fort. Per augmentar les seves característiques, cal fer exercici constant en el pas de missions i participar en batalles contra monstres o jugadors. Aquest treball portarà a l'heroi una utilitat diferent en forma d'equips addicionals, assistents i selecció de vaixells de vela.

En els primers minuts es troba a la plataforma del vaixell amb altres pirates i obté la seva primera missió. Executar és molt important, en cas contrari no avançaràs en la trama. Per a cada missió reeixida, obteniu una recompensa i gastar bons per adquirir habilitats addicionals i altres coses. Les lluites i les missions alternatives, que permeten descansar de la monotonia de les accions i visitar diferents territoris.

Batalles en el Pirata Sagnant es produeixen pel principi d'accions pas a pas, al donar ordre a una batalla, es converteix en un observador extern, prenent nota del treball realitzat sobre les habilitats dels personatges.

L'elecció són els modes de batalla PvE o PvP. Si no vols competir amb les forces dels jugadors, anar a la defensa de les masmorres, el desenvolupament de l'espai i altres aventures. Però després d'haver acceptat el repte d'un altre jugador, aneu a la Arena, on podeu demostrar les vostres pròpies tàctiques en tota la seva glòria.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes