Anell del drac

Noms alternatius: Anell del drac

beautiful game Dragon Ring.

Ring Ring Dragon farà una crida a tots els amants de la aventura de rol de rol multijugador basat en navegador. La trama gira entorn d'un regne anomenat Andimor. Durant molt de temps hi va haver pau i prosperitat. La gent ha viscut un costat a l'altre amb els elfs, ajudant-se mútuament i defensant-se contra els enemics.

Les forces fosques, una vegada sembrades de confusió en aquest món virtual, s'han acabat en el Gran Anell. Però l'anell va ser destruït, es va iniciar una disputa entre els civils Andimora, es va establir l'odi en els cors de tots els éssers vius. Un veí va atacar a un veí i el seu germà estava disposat a matar al seu germà. El rostre del mal del Senyor Fosc es va aclarir, va començar una guerra sagnant. Un gran mago ha creat un nou anell i ha col·locat el poder de l'antic drac. Només el gran temerari capaç de recollir la resta en el cor del bé, i amb la seva ajuda per derrotar a les forces fosques.

V iPlayer Ring Dragon joc increïblement bell. En els seus gràfics tridimensionals, que submergeixen completament a l'usuari en la realitat màgica del món dels fades. Els herois en què es veuen com una estrella de Hollywood, la roba és capaç de canviar l'aparença del personatge, i els monstres són terribles i insidiosos.

Dlya per intentar derrotar les forces del mal i convertir-se en un llegendari heroi en el joc del registre de Ring Dragon és imprescindible. Per passar-ho, pots fer-ho molt ràpidament. Per fer-ho, ompli el formulari, format per tres punts d'adreça de correu electrònic, contrasenya i sobrenom o utilitzeu el compte d'una de les xarxes socials.

Features anell de drac.

Nachinaya jugar al joc Dragon Ring, haurà de triar el caràcter d'especialització, són guerrer estàndard, arquero i mag. Els jugadors experimentats coneixen la diferència en aquestes classes. El guerrer és fort en el cos a cos i està ben protegit, l'arquer és més adequat per lluitar a distàncies llargues, i l'arsenal del màgic ple d'encanteris diferents, inclosa la curació.

Opredelivshis amb un personatge i donant-li un nom, podeu anar a un lloc increïblement bell, perdut en el vast món virtual. En el camí l'heroi es reunirà no només amb comerciants útils i guerrers solitaris que puguin portar als companys de viatge, sinó també enemics traïdors, monstres terrorífics i altres forces malvades i norovyaschie matar l'heroi.

Na comparteixen l'heroi que cauen moltes proves, haurà de produir les seves pròpies armes i peces de vestir, es pot fer en combat, completar missions o desenvolupadors, les actualitzen diàriament. Unir-se a la lluita amb el cap probablement obtindrà una bona armament i equip. Es poden seleccionar batalles, adequades per a lluites d'iniciació amb enemics controlats per intel·ligència artificial, per la qual cosa és més fàcil guanyar experiència. Després de l'entrenament, ja és possible anar a la guerra amb els jugadors reals i enfrontar-se.

Kazhdy guanyat l'heroi de batalla aporta experiència, els jugadors podran entrenar al teu personatge desenvolupant una o més habilitats. El joc té diversos modes de batalla, en el calabós Abyss es poden obtenir gemmes, cadascuna d'elles és responsable de certes habilitats:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost vaga crítica a l'enemic;
  • Zdorove;
  • Fizicheskaya protecció;
  • Magicheskaya protecció;
  • Immunitet.

Takim manera cada personatge és únic, diferents jugadors desenvolupen els seus personatges i utilitzen roba que millora una habilitat particular. Pumped no només pot tenir el teu personatge, sinó també els seus personatges d'acompanyament, mascotes i animals d'embalatge.

El joc de Dragon Ring Dragon

V no és tan interessant com l'associació amb altres jugadors. Gremi, podeu crear el vostre o unir-ne a un existent. Cada personatge és beneficiós en la lluita no només per a ells mateixos, sinó per a tota la comunitat, que consisteix en una aliança. El gremi pot desenvolupar habilitats no disponibles soles.

 

Juga també