Elite perillós

Noms alternatius: Elite perillós
Per descomptat, alguns països envien els seus vaixells a l'òrbita de la Terra, estudien la superfície de la Lluna i Mart, amb l'ajuda de satèl·lits que prediuen el temps, espiant als veïns i fent moltes altres operacions. No obstant això, aquest babble babble en comparació amb el que el simulador espacial ofereix Elite Perangerous. Va desenvolupar la seva empresa Frontier Developments, confiant la publicació Frontier Developments. Va ser llançat a l'hivern de 2014, i l'última actualització va ser a la primavera de 2017.

Inicia per jugar al joc Elite Dangerous, un jugador experimentat que notarà molt en comú amb les versions anteriors. El més important que ha sobreviscut és l'oportunitat d'arxivar vastes àrees. Al mateix temps, els desenvolupadors van decidir no vincular el jugador a aquestes convencions com l'elecció d'una professió. De fet, tot i que es preveu aquí, són molt condicionals. Això és l'únic que necessites per iniciar una carrera:

  • Trade
  • Pyrat
  • Terminals
  • Bounty hunter

Però, com ja s'ha esmentat, ser un pirata i veure un vaixell estranger danyat, no cal acabar-lo i robar-lo. Podeu ajudar-vos a restablir les funcions, a compartir menjar i a combustible, i obtenir-ne el suport. Això no permet pensar constantment sobre el vostre paper, sinó actuar sobre les circumstàncies, gaudint de la manera de jugar.

Al món obert hi ha uns 400 mil milions. Sistemes estel·lars, de manera que la cucaracha serà on. Encara que les vastes extensions, però el camí batut no és tant, i més encara els planetes estudiats, pels quals estan disposats a reunir-se. Totes les vostres accions tenen conseqüències. Per exemple, si tens èxit en economia, un dia et convertiràs en monopolista i podràs influir en el mercat exterior. El mateix passa amb els polítics que tenen més poder militar, i regula la pilota.

V Elite Dangerous es pot jugar seleccionant un dels 3 modes:

  • Masses en línia;
  • El grup de jugadors cooperatius s'uneixen per manipular fora del món en línia;
  • Si no hi ha cap connexió directa amb altres jugadors. Com més gran sigui el vostre estat, més podeu influir en les seves decisions. La part superior del govern publica periòdicament una tasca a qui atacar, a qui arruïnar, amb qui iniciar les negociacions, etc. En obeir i complir els requisits, el jugador a canvi rep bonificacions de joc valuoses.

    V Elite Dangerous cadascun esperant una aventura constant i una il·limitada selecció d'accions. Els jugadors mateixos controlen el que està passant al voltant d'ells, influència al màxim de les seves habilitats, professió i rang. Aquí hi ha tot un lloc per comerciants, prospectors, polítics, militars, mercenaris lliures, pirates i altres professions. Desenvolupeu els vostres vaixells, oferint-los noves funcions i habilitats. Equipar les armes, perquè fins i tot un comerciant pacífic de vegades ha de ser defensat.

 

Juga també