El sacrifici de Senua: Hellblade

Noms alternatius: El sacrifici de Senua: Hellblade

Jocs psicològics Hellblade.

Game Hellblade pertany a l'autoria de la desenvolupadora Ninja Theory, que també va assumir el paper de l'editor, no confiant en aquest tema sensible a ningú. I el producte del joc en si mateix no era el treball de tot l'estudi, sinó només un petit equip, que reunia només 15 persones.

Aquesta joguina per a l'equip, que primer va començar a treballar tan voluminosa, és una espècie d'experiment. Com sempre passa, el primer fill és el seu favorit favorit, aprecia, intenta preveure cap caprici. De la mateixa manera, en aquest cas, es va abordar la idea amb intencions serioses d'entregar una cosa grandiosa, a gran escala i sorprenent simultàniament. Els autors admeten que han aprofundit en l'estudi de tot tipus de trastorns psicològics, barrejant-los en l'ocultisme. Cada persona té els seus propis dimonis (encara que alguns no són tan petits).

En la imatge del personatge principal de Seuna de la tribu guerrera dels celtes, els desenvolupadors van utilitzar diverses fonts per a la fiabilitat. Perquè la frustració psicològica del personatge semblava natural, van demanar una consulta amb el professor Paul Fletcher, especialitzat en neurobiologia. Wellcome Trust, que es dedica a la caritat i famosa per la seva investigació mèdica i científica en diversos camps, també es va beneficiar molt. A més, la seva contribució va ser feta per persones que en un moment van sobreviure a la psicosi i van decidir compartir la seva experiència personal. Va preocupar moments quan van sentir veus al cap. Formant les rèpliques de l'heroïna, els autors van decidir no involucrar-se en canviar les opcions reals, de manera que tot semblava més realista.

V la recerca del seu propi monstre.

Com a resultat d'un treball llarg i dur, va néixer Seuna, convertint-se en el jugador, començant a jugar Hellblade. Està obsessionada amb la idea d'arribar al fons de l'infern per trobar respostes a les preguntes que la turmenten. Però ella no sap que l'infern sempre està al seu costat, sent una manifestació de la seva imaginació malalta. El cervell inflamat genera dimonis desconeguts per al món, amb els quals ha de lluitar. De fet, només és una al·lucinació, sense sentit i terribles il·lusions provocades pel subconscient.

Download Hellblade pot ser a partir d'agost de 2017, és aquesta data que s'anuncia, com a llançament oficial del projecte. Des del clip de vídeo que mostra l'estudi, podem dir que es tracta d'un producte de primera classe amb un món enorme i fantasmes creats.

  • Excureu la ubicació
  • Expressions de cerca
  • Llança els monstres
  • Millora les teves habilitats

fets interessants.

Abans, com en Hellblade, segurament us interessarà aprendre alguns detalls interessants sobre aquest tema. Per exemple, quan es creava un sistema de combat, una dona va ser convidada a l'accionista Chloe Bruce, que era el subordinat de Daisy Ridley durant el rodatge de la Guerra de les Galàxies a la secció de"Força de despertar".

. Va jugar el paper principal en Hellblade Melina Jurgens, però de fet no és una actriu, i es va dedicar a l'edició de vídeo en un altre projecte. El paper de Senua, va actuar temporalment, mentre buscava una actriu permanent. No obstant això, l'equip es va adonar que Melina va entrar ràpidament en el paper i es va enfrontar, i per tant la va convidar a continuar treballant per la imatge fins al final.

Tot i que la noia va estar d'acord, al principi estava terriblement avergonyit, i de vegades fins i tot va demanar als seus col·legues que s'apartessin o apagessin els llums quan hagués de fer escenes massa emocionals. Però treballar-se a si mateixos i entrenar-se al gimnàs van inculcar gradualment la confiança en ella, i la timidesa no es va manifestar tant.

 

Juga també