Empire Online

Noms alternatius: Empire Online

Empire Online de poble al poder. & Nbsp;

El concepte d'estratègia és un elaborat sistema d'accions per assolir l'objectiu global de la utilització dels recursos disponibles. Navegador Empire Joc de l'estratègia està disponible per a milions de jugadors en línia. Una característica distintiva d'aquest projecte és que tota l'acció es porta a terme en temps real, i els usuaris en el projecte hi ha més de 30 milions.

joc Començant Imperia Online, l'usuari no és forma de registre complicat que consisteix en només tres camps - nom, contrasenya o adreça de correu electrònic. Després d'aquest procediment, en el moment en què un jugador es transfereix en el temps a l'Edat Mitjana, es posa un tros de terra amb unes poques cases. Formació acaba amb la suficient rapidesa i l'usuari no té més remei que pensar i com construir una estratègia reeixida que transformaria el petit poble en un gran i poderós imperi gran. Els recursos per a la construcció d'un imperi poderós en el projecte només quatre noms i ndash; or, pedra, fusta i ferro. L'ús de la ment, i els recursos disponibles, el jugador de recórrer un llarg camí.

desenvolupar i dominar. & Nbsp;

Formes de desenvolupament del seu propi imperi en el joc són diferents, els propis jugadors determinen el seu escenari l'èxit, però si no es desenvolupen al mateix temps totes les direccions, el biaix en una direcció o una altra sens dubte afectarà a la qualitat de vida dels ciutadans. Les tasques en un projecte construït d'una manera tal com per mantenir un terme mitjà.

Joc Empire Online et dóna l'oportunitat de desenvolupar només quatre àrees d'activitat:

  • Política i Militar ndash; crear un poderós exèrcit possible en la construcció d'edificis especials, el desenvolupament de la base científica per a l'estudi de nous tipus d'armes. Un exèrcit fort permet al jugador per estendre el territori, la connexió de la província a la capital de l'estat i formar colònies;
  • Growth & ndash; aconseguit per l'extracció de recursos i la disponibilitat de les instal·lacions. Com més gent en un país virtual, més gran serà la força de treball i major serà la capacitat per recaptar impostos. Un altre tipus d'ingressos és el comerç. Vostè pot negociar amb altres jugadors.
  • Diplomàcia i aliats & ndash; veïns i amics en el joc necessita no només per construir relacions comercials i maneres i per les aliances militars. Unir-se a una aliança existent o crear el teu jugador, i fins i tot contribuir a la tresoreria general, però rep de la tecnologia dels amics, el suport militar, o simplement pot demanar diners prestats.
  • Development & ndash Cultural; que necessita per construir una ciutat amb llocs d'interès cultural, indica una economia forta. El jugador no és necessàriament per mitjans militars pot ampliar el seu territori, els altres participants en el projecte poden volen unir-se a un imperi fort sense lluitar.

Gran Gent Empire Online té una altra característica en ell allà els governants de la dinastia, que poden guanyar la seva pròpia experiència. Cada emperador té les seves pròpies habilitats i fortaleses en qualsevol àrea. És de destacar que aquests personatges viuen a la vida real, que neixen, creixen, envelleixen i moren. Cada gran talent humà a qualsevol cosa, per exemple, pot augmentar el nombre de tropes.

En el projecte d'Empire Online es pot jugar indefinidament, el joc s'executa en el ritme lent, però l'usuari no es cansa de llargues esperes, sempre que la tasca un, pot fer-ho amb seguretat una altra. Jugadors en el projecte són capaços de comunicar-se entre si, discutir comuns estratègies, plans i formes de desenvolupament.

Especial atenció s'ha de prestar als gràfics i el so. Imatge excel·lent traçat i disseny de so harmònic satisfaran fins i tot als jugadors més exigents.

 

Juga també