Mass Effect 3

Noms alternatius: Mass Effect 3

Desafortunadament, fascinant i interessant gènere de la ciència ficció d'avui pot ser emmagatzemat de forma segura en el Llibre Vermell. I malgrat una certa quantitat d'històries de fantasia sobre naus espacials i extraterrestres amenaçadors amb regularitat, per classificar-los en el gènere de ciència ficció original pot ser un tram. Recordem que la ciència ficció és considerat com el que no està en contradicció amb els èxits de la ciència moderna, que certament no es pot dir sobre aquesta pel · lícula, no es tracta de jocs, sobretot. No obstant això, Mass Effect 3 - un joc que tracta de reviure la veritable fantasia. Notable que els desenvolupadors van estudiar a fons totes les funcions i característiques del gènere abans de començar a treballar en la trilogia. Fins i tot els més complexos moments fabulosos en el joc es veuen naturalment es presten a les lleis de la lògica i les explicacions (i, per descomptat, si vostè no és un crític, i no va a cavar massa profundament, tractant de trobar una discrepància d'un moment de la realitat). El bé i el bon joc de ciència-ficció - és la resposta més adequada Mass Effect 3 pc.

La base de les idees científiques del projecte pren un "element zero" tal, que li permet canviar una gran quantitat de diferents objectes en els límits arbitraris. Els desenvolupadors de jocs han deixat de suposar que com més a prop del segle XXII aquest element, - efecte de massa - serà utilitzat en qualsevol lloc ia tot arreu (en Mass Effect 3 missions en certa manera ho demostren en l'acció si vostè vol ser capaç d'entendre! ). I serà rellevant en tots els àmbits de la vida i l'activitat humana: en els motors dels avions i les naus espacials, armes, articles per a la llar. A primera vista pot semblar una mica confús i poc realista, però, per entendre més greu, es pot trobar una explicació a totes les persones sense excepció. D'altra banda, l'element més surrealista a Mass Effect 3 - una arma que funciona canviant el dissipador de calor, i té una base científica. Com podeu veure, els creadors de jocs a pròpia creació van venir amb la màxima responsabilitat. I que no importa com una combinació de joc de qualitat i més o menys realista història és la clau de l'èxit?

Abans que vols descarregar Mass Effect 3, pensi si vostè està familiaritzat amb les parts anteriors del projecte. Si no és així, el veritable plaer del joc no serà capaç d'obtenir. Recomano encaridament urgentment per posar-se al dia. A més, les parts primera i segona de l'efecte de massa no és pitjor que l'esborrany final de la trilogia. En entrar en el joc, vostè sabrà que el llegendari heroi Shepard va ser acomiadat de l'organització, però durant molt de temps sense feina sent, per descomptat, no podia. Ja coneix Mass Effect 3 i els nouvinguts ajudarà a protagonista un cop més per salvar la Terra de la invasió segadors. Finalment, els fans esperaven el resultat del projecte - tots els arguments convergeixen en la tercera part. Imagini vívidament tot el preparat per al joc pot ser vist a Mass Effect 3 Previsualització. Creu-me, no pot romandre indiferent!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes