Ordre de la màgia

Noms alternatius: Ordre de la màgia

Ordre de màgia en les millors tradicions d'acció

. Aficionats a batalles massives, efectes especials fantàstics i accions dinàmiques, el joc Order of Magic, llançat el 2010, ja és familiar. Es tracta d'un producte clàssic amb jugabilitat multijugador en el gènere d'acció i l'ús de cos a cos i diversos tipus d'armes i màgia.

Developers li ha donat les característiques més avantatjoses, fent que sigui brillant i emocionant, sense complicar el principi de control per als jugadors. Aquells que tenen experiència en aquest tipus d'entreteniments també poden tornar-se còmodes aquí, ja que per poder jugar a l'Ordre de la Màgia, cal manipular:

  • Quatre tecles: WASD per moure l'heroi
  • Ratolí per bloquejar i copejar
  • Les rodes del ratolí canvien d'atacs físics i màgics

Tenir territori i familiaritzar-se amb els seus habitants

Després d'omplir el registre de l'Ordre de Màgia, us trobaràs a les magnífiques i misterioses terres d'Astarma. Durant molt de temps hi ha hagut desacords entre els poderosos clans governants: la Casa de la Fundació i la Casa de Migurath. Tothom afirma el seu dret absolut al poder absolut, i poden ser reconeguts pel seu vestit tradicional: els representants de la Fundació estan vestits amb roba blava, i Migurata en vermells.

residents d'Astarma van fundar tres classes:

  • Paladins
  • Tamers
  • Arrows

paladins són els guerrers més valents i hàbils, famosos que es troben amb l'enemic solitari i lluiten en contacte - combat a cos i cos, i els elements de síntesi els ajuden.

Els clients prefereixen distàncies mitjanes utilitzant el poder del foc. Poden desentranyar les maniobres enemigues amb antelació, actuar a la llum dels moviments dels aliats i aplicar tàctiques úniques enmig dels esdeveniments.

Els tiradors són només els guerrers més precisos i vigilants. Es desmarca perfectament de les armes dels seus enemics, per tant la invencibilitat és una de les qualitats importants. Usant màgia, demanen ajuda a l'element de l'aire.

Al unir-se a aliances amb altres jugadors afins, obteniu algunes de les seves habilitats, així com augmentar les possibilitats de guanyar.

: guanyem fama i experiència en batalles

Ser els vostres trucs i la capacitat de prendre decisions ràpidament, la possessió d'armes i la capacitat de substituir-la ràpidament amb d'altres, depèn del curs dels esdeveniments. Vostè pot destruir els monstres trobats i els monstres. Mentre que alguns herois els ataquen al front, uns altres envolten, passen per la rereguarda. Tot passa tan encantat que dóna plaer estètic a la contemplació de cada moment.

Abans de desencadenar batalles massives, i estàs entre ells. Captura i destrueix l'enemic per obtenir la seva experiència. Metòdicament atacant a l'enemic escollit, porti-lo a completar la destrucció independentment de l'arma que tingueu: el poder dels encanteris o l'espasa.

V iPlayer Order of Magic, podeu triar el mode de batalla: PvE o PvP. Lluitant amb multituds de monstres, actives sàviament, perquè cada trobada és una plus de la teva experiència, coneixement, habilitats i habilitats. I el monstre mort li dóna artefactes molt valuosos i útils que es poden deixar per a ús personal o que es puguin vendre a un comerciant local.

Obtenir habilitats, pots anar a la Arena per mesurar forces i armes amb altres jugadors. Només els herois valents i forts del regne es reuneixen aquí per perfeccionar i demostrar les seves habilitats. Podeu arribar a la Sorra al primer nivell, si teniu prou confiança en vosaltres mateixos. En aquestes lluites, pots usar màgia, qualsevol arma i fins i tot lluitar amb els teus punys.

Aquesta és una bona manera de guanyar diners, fama i reputació. Encara que aquests últims no són tan importants, sinó que exciten l'orgull. És cert que només apareixeran en tu per la victòria que encara cal guanyar.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes