Phantomers

Noms alternatius:

Game Phantomers sobreviu i salvi el món.

El joc en línia multijugador

Novaya Phantomers gamenet ofereix una oportunitat perquè tots els seguidors de les batalles militars participin en la lluita per la salvació de l'ordre mundial familiar. La història del joc explica l'origen de l'organització secreta Knacos tentacles de grups terroristes repartits per tot el món. Els líders de les organitzacions busquen cops militars que estableixen el vostre propi ordre i que prenen poder al món. Les Nacions Unides, a través de la seva pròpia Oficina d'Intel·ligència, van establir una empresa militar privada Phantomers, que inclou voluntaris i tropes regulars d'arreu del món. El propòsit de l'exèrcit interètnic és destruir tots els membres de Knosisa i els seus líders.

Igrok entrant a l'exèrcit sota els auspicis de l'ONU, convertint-se en un dels homes que va donar ordres des de dalt, cal fer front a la missió de netejar àrees dels terroristes de diferents països. Aquest tirador en primera persona donarà una sensació de veritat en el camp de batalla, on soldats equipats i armats a les dents amb l'última tecnologia, prop de les bales volen, però a causa de la cantonada més propera pot volar avions enemics de combat o trencar l'explosió de les mines Que pot fer un gran forat a la paret. Es realitzen operacions especials a tot el món, els jugadors arribaran a la jungla i al desert, hauran de travessar els boscos salvatges i lluitar pels carrers. Les ubicacions estan cobertes no només pels combatents enemics ben armats, els soldats a tot arreu esperen trampes perilloses i sabotejen hàbilment planejades.

Poprobovat pot ser un soldat professional ben entrenat, només si Phantomers descarrega com a client del joc, és un excel·lent gràfic de qualitat, personatges realistes que actuen com a persones reals, moltes armes modernes i equips de combat. L'acompanyament musical i els efectes sonors creen un ambient únic i la il·lusió d'estar en un veritable camp de batalla.

Jocs d'ombres Phantomers. Team Deathmatch li permet lluitar amb un grup d'altres jugadors asseguts davant del monitor. La resta de modalitats també donen suport a la interacció entre jugadors, en què l'equip guanyador dels supervivents.

 

Juga també