Fragments dels Somnis

Noms alternatius: Fragments dels Somnis

Fragments dels Somnis en línia - és un joc de rol gratuït basat en línia, fet ús de flash. El joc no requereix client de descàrrega, sinó per potenciar i millorar els jocs de decoració acolorida, es va desenvolupar un programa client, que, si es desitja, es pot descarregar.

En Fragments del Dreams joc en línia que et submergeixis en un món virtual fosc i aterridor, format després de la catàstrofe universal, devastadora, on l'enfrontament entre les dues parts, que es denominen com l'Imperi i Heath, entre les quals l'odi etern i l'enemistat.

A fi d'entrar en aquest món, cal estar registrat inicialment en els Fragments del joc dels somnis. Vostè haurà d'introduir la seva adreça de correu electrònic i contrasenya per acceptar les condicions de registre.

Després de Fragments d'inscripció dels somnis, et fiques en un joc en el qual se l'anima a passar el primer treball de conducció que li donarà a conèixer els conceptes bàsics del joc i la interfície. Aquest treball dóna no només habilitats pràctiques, sinó també una quantitat suficient d'experiència.

Fragments del Dreams joc en línia li ofereix per triar una classe de caràcters per svogo. Ells en aquest joc, només quatre per cadascuna de les parts en conflicte (4 classes per a l'Imperi i per al grau 4 Wasteland): guerrer, lladre, sacerdot i mag.

Jugar Joc Fragments dels Somnis en línia, vostè pot alliberar fins a deu nivells per canviar la seva classe a l'Acadèmia (Village of Mist). Després del desè nivell, per a un canvi de classe, vostè haurà de pagar una certa quantitat.

Per tant, després que vostè ja està familiaritzat en els Fragments dels Somnis en línia i va aconseguir el segon nivell, s'arriba al llogaret de la boira, en què ja està preparat per a vostè una gran quantitat de llocs de treball. Aquí pot oferir al seu aventurer serveis Hunter, Herrero, personatges ombrívols, pescadors, propietaris, i el ministre de Dorion. A més, vostè es reunirà amb ukoma Sage, vell miner i vells Caspar, que viu als suburbis. L'execució reeixida de les seves tasques li donarà l'oportunitat d'acostar-se la transició al següent nivell!

En el cinquè nivell, vostè rebrà els seus primers punts que poden ser distribuïts entre els paràmetres. Si canvia aquesta configuració, afecta el caràcter de les següents característiques:

Potència - aquest cos a cos colpejant el poder i la capacitat total del caràcter;

Agilitat - una oportunitat i esquivar possibilitats de passar al reproductor de cop crític;

Construir - l'impacte en la salut general i la resistència;

Hit - una probabilitat de colpejar amb atacs cos a cos (per a tots els jugadors) ia distància (per als arcs i alguns encanteris)

Bona sort - és la probabilitat de cop crític i augmenta la probabilitat de contraure la producció de monstres / pits;

Intel · ligència - és la quantitat total de caràcters de mannà.

Tota proposta en Fragments dels Somnis missions del joc en línia li donarà no només una sòlida quantitat d'experiència i diners, sinó també una varietat de coses que faciliten encara més Playthrough.

Fragments dels Somnis en el joc serà molt interessant, perquè, en el moment previst quaranta nivells de personatge.

Reproduir els Fragments en línia del joc dels somnis, haurà d'anar a la masmorra - aquests són els llocs en els quals hi ha monstres molt greus, derrotant que reps una compensació en forma d'un ric miner i premis pel seu treball.

En Fragments dels Somnis play ofert en diverses versions Dungeons

Dungeons per a una sola passada - destinats a un sol jugador, però cal tenir en compte que hi ha enfrontaments batalles més dures a la superfície. Aquí monstres més forts, sovint tenen habilitats úniques i ataquen en grup.

Masmorres en grup (no dissenyats per al pas sol) - que necessita per reunir un grup de jugadors del nivell desitjat, per proveir d'una varietat de pocions i menjar, i llavors vostè pot anar a l'aventura.

Reproduir Fragments dels Somnis, el personatge que té una certa quantitat de robins, pot crear un clan, però pot ser els únics que pertanyen a un dels costats (Imperi o Wasteland). Tingueu en compte que el clan que prengui el jugador, d'altra banda, és impossible, així com canviar la seva direcció, mentre que en el clan. Això es pot fer només després de l'alliberament del clan.

Al final de la revisió, vaig a dir això: el joc és digne d'atenció i Fragments de la inscripció Dreams li permetrà submergir-se en aquest món de fantasia!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes