Joc de Shini

Noms alternatius: Shini geim

Els combats de samurais, les batalles PvP massives i l'animi Bleach seran conquerides pel joc del navegador Shini Game, sostingut en la tradició japonesa de crear imatges i accions. Ensamble i esdevé el salvador dels habitants de Seyratey.

Joc

Shini: tot va començar així ...

Els herois són de vegades ferits i necessiten recuperació. El nostre home valent va rebre un bon xut i per un temps va caure de la realitat. Quan va arribar, es va adonar que no recordava molt. Per superar l'amnèsia i recuperar-se, hauria de posar molta energia per convertir-se en un guerrer nou i reviure la ciutat de les guies de les ànimes. El comandant els condueix al món de la vida, on trobarà veritables companys i amics, així com lluitar amb enemics i monstres horribles.

Després de començar a jugar a Shini Game, cal reunir un equip de soldats, explorar nous espais, completar moltes missions i adquirir experiència amb habilitats, millorar les seves característiques, obtenir armes i millorar uniformes. En el bombeig l'ajudarà:

  • Acadèmia Shinigami
  • Armes
  • S S
  • Dispara Hogek i Rayatsu
  • Soul Stones va minar en Events

En la trama, rebràs regals, bonificacions i podràs cercar automàticament la ruta.

Triem un heroi i creem una imatge

Cada samurai potencial necessita la inscripció al Shini Game, després del qual es pot convertir en un dels tres herois:

  • Kido és un autèntic intel·lectual. Les seves habilitats analítiques i lògiques són ja armes de gran abast, que s'oposa als enemics.
  • Kiken aterroritza als oponents, manipulant amb habilitat una espasa de dues mans. És jove, intel·ligent i incansable, el que el converteix en un valuós guerrer.
  • Reydzin posseeix fenomenalment cebes. La velocitat amb què envia fletxes cap a l'enemic és sorprenent.

Tornant a un dels herois, creeu la seva imatge, proveu les característiques facials (ulls, cabells, roba) i roba.

Expandeix el teu entorn mitjançant la compra de personatges a la taverna o realitzant tasques. Amb suficients individus disponibles, distribueixi els seus rols a l'equip per obtenir un millor equilibri de potència. La primera fila pren l'ona principal d'agressors, la segona destrueix activament l'enemic, i la tercera: actua amb màgia. Estudiar les propietats dels seus subordinats i d'acord amb les seves característiques trobar el lloc adequat per a ells en les files.

baralles estan acompanyades d'efectes especials màgics. Tot passa ràpidament, dinàmicament, i el canvi de paisatges es produeix a causa del moviment de guerrers entre mons. Llamps d'herois volen sobre el terreny, passant la batuta en l'ofensiva o defensa. Els guerrers caiguts darrere d'ells deixen rastres de sang, i de vegades deixen anar artefactes: espases de zanpako, bosses amb plata, "cinturons d'ànimes generoses".

Obteniu una mica de diners per comprar coses útils a la botiga, que us permet guanyar més ràpidament i protegir la vostra vida. L'assortiment s'obre gradualment, a mesura que augmentem l'experiència i el nombre de tasques realitzades.

facetes atractives del joc

Segons la història, el iPlayer

Shini Game no està lluny de la font original, que no pot deixar de complaure als fans de l'original. Abans que els jugadors tinguin un colorit, divers i gran món, amb gràfics clarament traçats, tridimensionals i coherents. Les imatges de dibuixos no malmeten la impressió. Per contra, la idea dels autors és encomiable pels jugadors, que poden afegir una altra joia a la col·lecció personal de jocs d'animi.

La joguina del navegador us permet interactuar amb persones reals a través de personatges virtuals, que converteixen les batalles en una competència de lògica, velocitat i pensament tàctic. També és bo que cada dia passés en el joc un nou premi.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes