Lladre

Noms alternatius: Lladre

Thief Game és un joc d'ordinador multi-plataforma, que va ser creat en el gènere d'acció i sigil. Escrigui el joc té lloc a la primera persona. Aquesta part serà considerada és la quarta d'una sèrie de projectes en tot aquest univers. El promotor és l'empresa Eidos Montreal. Cal assenyalar que aquest projecte va ser anunciat oficialment el 2009, encara que nascut recentment.

Per començar el joc, només ha de descarregar el lladre, i després instal al seu ordinador. La trama és la història d'un lladre professional Garrett, que es dedica en relleu i moneders cofres ric món. La idea principal del joc té missions secretes que passen a través de totes les habilitats de pre-establertes. Si vostè mira el vídeo Thief, podem veure que la violència és vista com un impacte mesura extrema.

Durant el joc, es convida constantment al personatge principal de fer una elecció. A cada nivell, Garrett ha de triar entre les possibles formes i enfocaments. També en totes les versions, no només en PC Thief, l'heroi pot utilitzar les característiques del món. Una altra addició és la capacitat de caràcters robar. Però, si algú s'adonaria que el lladre, estarà en greu risc. Com és que d'entre totes les situacions "desagradables", decidir de nou, seria un mateix jugador.

Cal tenir en compte que els caràcters d'ordinador d'intel · ligència artificial sap de disseny en tots els nivells. En relació amb aquest lladre jugarà bastant difícil, pel fet que el comportament dels algoritmes de l'ordinador pot variar d'un nivell a un altre.

El joc és una acció espectacular, en què tindrà el caràcter de travessar constantment en diverses portes i finestres tancades. Des Garrett lladre professional, que sens dubte té un conjunt de galeta. Al llarg del joc, robava les coses i diferents valors de les butxaques, els troncs i les portes tancades diferents persones riques.

Requisits del sistema Thief és normal, i no hi ha necessitat de millorar l'aparell de joc a l'última configuració. Un dels principals és lladre armes cebes, que el personatge estarà en possessió de diverses fletxes, com foc, aigua, o barallant. A més, el lladre té fins i tot fletxes arsenal i de soroll. La presència de tantes armes diferents proporciona diferents maneres a través dels nivells, l'ús de tàctiques de distracció.

He d'afegir que és possible descarregar Thief en android, que és també un joc enorme avantatge. Tota l'acció es desenvolupa en el món de ficció de l'època victoriana, sota la influència directa de la cultura steampunk. Inicia el joc demostra que a la seva ciutat natal, el personatge principal estava absent durant molt de temps i ara en la seva pàtria governada per un tirà. Per si fos poc, una terrible plaga. De tot això, encara que sembli mentida, el personatge principal va a "esprémer" el seu propi benefici. Nou constantment mantindrà als jugadors en estat d'alerta i no deixar anar fins al final.

 

Juga també