Batalla del mar: guerra mundial

Noms alternatius: Batalla de vaixells de guerra: segona guerra mundial

Joc de batalla del mar: els vaixells sols de la guerra mundial van a la batalla!

Si estàs buscant una acció que no defrauda, ​​adoreu la història i els vaixells, fixeu-vos en el joc Battle Sea: World War. El desenvolupador JOYCITY Corp ofereix Sea Battle: World War lliure de descàrrega, i fins i tot juga sense invertir diners. En aquest cas, les compres comencen a 1 usd, arribant a un màxim de 100 usd. El vostre Android hauria de ser la versió 2. 3, i el fitxer d'instal·lació pesa 88 m. Si prefereix tenir més espai davant dels teus ulls, pots descarregar la batalla del mar: la guerra mundial al teu ordinador.

Què no hi ha una història dedicada, sinó només un tema sobre la Segona Guerra Mundial? El dubte és que els autors utilitzen els esdeveniments reals de l'última guerra mundial per crear el seu projecte. Aquí hi ha els vaixells reals de diversos estats, entre els quals es troba el cuirassat"Arizona"de l'exèrcit nord-americà, el destructor"Bulldog"de la flota de la seva majestat reial, Gran Bretanya, entre d'altres.

Característiques del joc:

  • Gràfics en 3D d'alta qualitat
  • funciona a l'iPad i l'iPod touch, iPhone, a iOS amb la versió 6 o més.

    Game Battle of the Sea: La guerra mundial està plena de batalles, però cal preparar-les. Anant a dur a terme la propera missió, equipa el tauler de cada vaixell amb armes corresponents a l'enemic desitjat. Si es tractaran submarins o altres vaixells, torpedes més adequats. Quan es pretén una transferència ràpida a un altre lloc de desplegament, per augmentar la velocitat, val la pena allisar el vaixell traient armadura pesada i prenent només les armes més necessàries. Per guanyar, necessitem recursos, diners i experiència. És més fàcil guanyar, tenir cura d'un nombre suficient de torpedes a bord, una comunicació fiable amb la base aèria i aliats fiables. No oblideu guanyar en la batalla actual, obteniu bonificacions útils que ajudin a millorar l'estat, a obtenir accés a nous elements i a altres coses útils.

    Els jugadors que van tenir temps per provar una joguina, tingueu en compte el seu excel·lent equilibri en tot. El joc Battleship Battle: 3d World War 2 és dinàmic, ben pensat, amb elements traçats detallats. Té un gran assortiment d'arsenal i, pel que fa a les batalles actives, té un control bastant senzill i intuïtiu. També tingueu en compte el so d'alta qualitat, donant realisme el que està passant a la pantalla.

 

Juga també