Marcadors

Joc Edat de l'Acer en línia

Joc Age of Steel

Edat de l'Acer

Age of Steel

Abans de nosaltres és un nou joc emocionant era d' acer d'una de les companyies que desenvolupa jocs sensorials. Avui dia, els escriptors li submergirà en un món que ha sobreviscut a una guerra nuclear. Ara el món està governat per les grans corporacions que condueixen la lluita pels saldos de recursos. Cadascun d'ells té el seu propi exèrcit privat, i fan tota la guerra. Vostè com a comandant d'una de les unitats necessita per protegir la mina dels atacs rivals. Té una petita planta que produeix una varietat d'armes. La seva tasca és construir una línia de defensa i destruir l'enemic que avançava. Exposar l'arma per tal de mantenir la primera onada d'atacants. Per a la destrucció dels vehicles enemics se li donarà punts de joc. Per a aquests vostè serà capaç de fer les reparacions de les armes existents, i el més important, per desenvolupar i produir una nova. A la cantonada superior esquerra veurà l'escala de punts i la fortalesa de la seva base. A continuació es mostra una selecció d'armes i quin nivell ho fa. Esperar amb cura els seus recursos. Recordeu que tan aviat com l'exèrcit enemic va a entrar al seu castell, es perd. Aquest joc li permetrà mostrar el seu talent líder militar i estrateg. I estem segurs que passarà el temps i divertir guanyar aquesta baralla emocionant
Joc Age of Steel té una manera de joc fascinant que no deixarà indiferent a ningú. Tot un interessant gràfic en tons de gris, bell so i l'atmosfera li donarà el poder de les hostilitats. Descarregar el joc a la seva tauleta, telèfon mòbil o un ordinador i divertir-se. També és possible jugar en línia directament a Internet. Registrar o utilitzar el seu compte de les xarxes socials. Convida als teus amics, o simplement competir amb altres jugadors. Estem segurs que cada jugador és capaç de tenir lloc en la classificació.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more