Marcadors

Joc cuina Slacking en línia

Joc Kitchen Slacking

cuina Slacking

Kitchen Slacking

Abans de nosaltres és un nou joc emocionant de la companyia Cuina Slacking SOFTGAMES, que s'especialitza en la producció de jocs per a dispositius amb pantalla tàctil. En ella anem a coneixerem una nena, Sarah. Des de la infància, que li agradava jugar a la cuina ajudant a la meva mare amb la preparació d'una varietat de deliciosos plats. A mesura que creixia, que va ser admès a l'Institut d'Alimentació, que va acabar brillantment en uns pocs anys. Immediatament després d'això, ella va aconseguir una feina en un dels cafès de la ciutat. Avui en dia, el seu primer torn a la feina, Anem a ajudar a fer front brillantment amb comandes dels clients. A la pantalla veiem un hoste plat ordenada, el panell dret tenim per seleccionar-lo i per iniciar la cocció. Recordeu que els llocs del cuiner amb el temps vindran a tu i comprovar si ho estàs fent bé, i en una data determinada. que es defineix per a la preparació de cada plat. Si el seu cap va a ser infeliç, en el pitjor dels casos, vostè podria perdre la feina. Recordi que amb cada nivell el nombre de comandes augmentarà, i la seva tasca és fer tot el
Cuina Slacking joc escrit en HTML5 nova plataforma, que és àmpliament utilitzat en l'actualitat. A causa d'això vostè serà capaç de gaudir del joc no només jugar a l'ordinador local i un ordinador portàtil, sinó també en els dispositius tàctils que són tan comuns avui en dia. Gràfics molt ben traçades, bona música i la trama interessant no deixarà indiferent ni un sol jugador. Després de tot, aquest joc està dissenyat per a totes les edats i serà d'interès no només per als nens sinó també els adults. Descàrrega més ràpid de la cuina afluixar en el dispositiu i immersió favorit en el màgic món de la màgia, on el xef crea les seves obres mestres. A més, només pot jugar el joc a Internet. I qui sap, potser vostè guanyarà el títol dels millors xefs del món.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more