Marcadors

Joc Tangram nens en línia

Joc Kids Tangram

Tangram nens

Kids Tangram

Abans de nosaltres és un nou joc emocionant del trencaclosques xinès dels nens, on anem a bussejar en el fascinant món de la papiroflèxia. És l'art de crear una varietat d'escultures de paper. Vols fer-ho per un mateix per crear alguna cosa interessant? A través dels nens Tangram joc tens l'oportunitat. El contacte precoç es produeix abans de diverses imatges que representen diversos animals o altres objectes. Seleccioneu un d'ells i considerar acuradament. Una vegada que es fa clic en ell es va trencar en trossos i només la imatge serà visible al davant de vostè. El seu treball consisteix a tornar a crear-lo a partir de les deixalles. Arrossegar i deixar-los anar a certs llocs fins a obtenir la imatge completa. Per a això se li donarà punts, i es pot procedir a la següent tasca
Joc de Nens Tangram desenvolupat utilitzant la tecnologia HTML5, el que li dóna un avantatge, ja que es pot jugar no només en PC, sinó també en qualsevol dispositiu tàctil. No té batalles sagnants i està dissenyat per als jugadors que els agrada passar el seu temps en la solució d'una varietat de trencaclosques. Només ha d'instal lar el Tangram nens al dispositiu, i gaudeix d'un guió original d'aquest fascinant joc. Si no vol construir al dispositiu, pot jugar al nostre lloc web en línia. Només ha d'obrir en el seu navegador i començar.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more