Marcadors

Joc sense cap en línia

Joc HeadLess

sense cap

HeadLess

Avui us volem presentar un nou joc força sense cap. Es guionistes empresa que ha creat una joguina, podria crear un món bastant fosc i fer girar una història interessant. El fons és bastant interessant. En aquest món viscut un gall dindi anomenat Tom, que va créixer en el misteri i es perden a la granja forestal. L'viure una despreocupada i feliç cada dia assolellat, però un dia l'amo de la finca del nostre heroi tort i li va tallar el cap. Però alguna cosa va sortir malament, i el nostre heroi era capaç de sobreviure a una mena de conte de fades de la moda. I ara agafant el cap, es va posar a córrer a la font màgica que és capaç de fer quan es l'hora de tornar a executar la subhasta. Però el seu camí no serà tan fàcil. D'acord amb el camí que espera un munt de perills i diversos paranys que cal saltar o córrer. Després de tot, si el nostre heroi es troba a si mateix en ells, que finalment mor. En el camí ens trobarem amb bosses de sang, cal recollir-les de mantenir la salut, ja que si es lliscarà cap avall una tira del nostre heroi morirà. Amb cada nivell de complexitat només augmentarà de manera que el pla correcte per executar i mostrar les meravelles de la destresa que ajudaria al nostre heroi
Sense cap joc desenvolupat en la plataforma HTML5 que permet als jugadors jugar en qualsevol sistema operatiu i qualsevol devayse que existeix actualment al món. Pot descarregar al seu dispositiu sense cap o reproduir-lo en el nostre lloc obert, ja sigui al seu navegador. Estem segurs que el joc sense cap retardarà l'instant, i que passarà més d'una hora en una emocionant carrera per la supervivència.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more