Marcadors

Joc complicat viatge en línia

Joc Tricky Trip

complicat viatge

Tricky Trip

Muntanyes - quants perills s'espera d'ells com a persones que estan tractant de transmetre els ports de muntanya. Qualsevol persona que decideix ser un esperar per una gran quantitat de perills. Avui en dia, el viatge joc difícil amb el nostre personatge principal al seu cotxe, que viatjarà a través de la serralada. La nostra tasca per acompanyar al nostre caràcter des del punt inicial fins al final i ajudar a evitar tots els perills. Per tant, estarem a la pantalla de la màquina. Vostè ha de conduir a través d'ell en el seu camí a ser un munt de fallades. Per tant, es divideix en una pluralitat de sortints. Què li anar d'un a un altre que utilitzarà algun tipus de dispositiu d'elevació. En fer clic amb el ratolí a la pantalla, veurà com s'arrossega fora de la línia. Tan aviat com es deixa anar el botó del ratolí, s'endurirà i la caiguda de cornises interconnectats. La seva tasca és ajudar a la seva estimació ull per calcular tot perquè aquesta línia hauria connectat els bancs junts, i en cap cas era ni més ni menys del que necessita. Després de tot, si ocorre l'accident de cotxe a l'abisme i el nostre heroi mor. Així, pas a pas que es durà a tots els llocs i guanyar punts
Joc complicat viatge bastant interessant i l'ajudarà a gastar el seu temps de la diversió. L'obertura Difícil de viatge a la nostra pàgina web, es pot gaudir de les aventures juntament amb el nostre heroi.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more