Marcadors

Joc Polze contra polze en línia

Joc Thumb vs thumb

Polze contra polze

Thumb vs thumb

Avui volem presentar-vos un joc polze bastant original i divertit vs polze. En ell, l'avanç ràpid a vostè en els dies del Salvatge Oest, quan els primers colons habiten els espais oberts silvestres de Texas i es van enfrontar amb les tribus índies salvatges que viuen a la zona. A vegades entre persones de diferents cultures i els diversos conflictes van sorgir disputes. sovint
aquestes situacions es van resoldre enfrontament i la guerra. Però un dia, algú se li va ocórrer que aquests conflictes es poden resoldre sense vessament de sang mitjançant l'ús d'una mena de joc en el qual les persones poden demostrar la seva habilitat i perseverança. Ara anem a tractar d'explicar les regles del joc. és una taula dividida en dues parts que ens ocupa. Els jugadors posen sobre la taula la mà. Al centre del botó al qual els jugadors hauran de ser posicionada per collir els polzes i mantenir, guanyant així punts. El més destacat és que si l'enemic es prem el botó també, que necessita per superar ràpidament el dit i el pressiona de nou. Així botó interceptar. Guanya una ronda, que en el temps assignat per a la ronda dials més punts. La seva victòria depèn només de la seva agilitat i velocitat de reacció. Joc polze contra polze és bastant alegre i no la trama habitual i gràfics ben dibuixats. Tots els que estimen el joc d'habilitat feliç de passar el seu temps jugant. Obrir el polze contra polze i divertir-se amb nosaltres.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more