Marcadors

Joc Wolly en línia

Joc Wolly

Wolly

Wolly

Els robots - es crea artificialment criatures mecàniques, el que és l'estructura que recorda als organismes vius. En el nostre món modern, el seu ús és molt diversa. Alguns són responsables de diversos processos automàtics s'han trobat algunes aplicacions en la medicina, mentre que altres s'utilitzen en la tecnologia espacial. Avui volem presentar-li al joc Wolly. En ell, l'avanç ràpid a vostè en els dies en que la seva estructura robot de la infància. Un dels científics es va acostar amb un robot capaç de realitzar qualsevol acció sota el control de l'operador i van cridar a aquest model de Wally. Avui, en un terreny especial, que posarà a prova les seves capacitats. Tenim davant nostre a la pantalla seran visibles ubicats en llocs amb diversos paranys en forma de depressions a terra i així successivament. Com veurem caixes que pot anul·lar aquestes falles. La seva tasca és mantenir el robot a un punt a la pantalla marcada per una bandera verda. Gestionar el moviment del nostre robot que podem amb les tecles de direcció del teclat de l'ordinador, o toqui les fletxes a la pantalla del dispositiu. La seva tasca està empenyent les caixes per tancar tots els buits a terra. Només llavors el nostre heroi viatjarà a la superfície i arribar al punt d'ajust. Amb cada nou nivell de complexitat només s'incrementarà, i el nombre de trampes es farà més i més. Pel que haurà de demostrar la seva cura i resoldre aquest trencaclosques
Wolly joc és bastant interessant i pertany a la categoria Jocs de trencaclosques. Està dissenyat per a desenvolupar el pensament lògic dels nens, i per descomptat de l'atenció. L'obertura de Wolly a la nostra pàgina web serà capaç de posar a prova la seva ment i tractar el més ràpid possible per resoldre aquest trencaclosques.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more