Marcadors

Joc Simulador d'atracament ISS en línia

Joc ISS Docking Simulator

Simulador d'atracament ISS

ISS Docking Simulator

El simulador d'ancoratge en línia us presentarà la interfície de control real que utilitzen els astronautes de la NASA per pilotar manualment SpaceX Dragon 2 fins a l'Estació Espacial Internacional. Es considera un atrac amb èxit quan tots els números verds al centre de la interfície se situen per sota de 0,2. Tingueu paciència, ja que la velocitat de moviment a l’espai és molt inferior a la velocitat de moviment a la Terra. Com utilitzar ISS Docking Simulator:
1. Els números verds són les correccions que cal assolir per a l’alineació. 2 Comença per fer servir els botons del joystick a la dreta per ajustar els eixos longitudinals, verticals i laterals. Cal preparar-se adequadament per atracar-lo. 3. A continuació, utilitzeu el joystick de l’esquerra per canviar la vostra posició respecte a l’ISS. Feu servir els botons, amunt, avall, esquerre i dret. 4. Els interruptors de sensibilitat es troben al centre de cada joystick. Per defecte, la sensibilitat és baixa. Intenteu no fer moviments sobtats a prop de l’ISS. cinc. El vostre objectiu és un Diamant Verd superposat a la part superior de l'estació d'ancoratge. Ha d’estar centrat per començar a atracar. 6. Els números blaus són la velocitat amb la qual es mou o gira. La velocitat respecte a la ISS és a la part inferior dreta, també blava. 7. Mantingueu la velocitat per sota de -0. 2 m / s quan la distància a l'Estació Internacional sigui inferior a 5 metres. Si us moveu molt de pressa, corre el risc d’aturar-se a l’estació. Molta sort, astronauta!
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more