Marcadors

Joc Mode mico feliç: Nadal en línia

Joc Monkey Go Happy Christmas

Mode mico feliç: Nadal

Monkey Go Happy Christmas

Monkey Go Happy Christmas - és un gran joc-walker, en el qual s'arriba a conèixer el mico encantador Snukki que el dia abans de Nadal, ha decidit convertir-se en un ajudant de Santa Claus. Per començar el joc has de triar el teu personatge favorit i començar a jugar. Explorar casa d'habitació, un per un, tractar de trobar en ells una gran quantitat de joguines, els flocs de neu i una varietat de regals per donar-los a Santa Claus.
Surt de la casa, inspeccioni l'àrea local, creuar el pont cap al garatge i la va obrir. Inspeccioni cada detall, va cantar l'arbre de Nadal, llavors ha de ser agradable per vestir per celebrar l'Any Nou. Tots els articles que encara estan pintades de blanc, es troben, perquè llavors han de portar l'arbre de Nadal de peu verd i tova al costat de la llar de foc.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more