Marcadors

1100AD

Noms alternatius: 1100AD: Convertir-se en terres ambre

1100 AD Online - un joc multijugador en línia gratuït basat en navegador, que juga en el qual es pot sentir com un príncep d'una petita província. Per estratègia de gènere en línia l'any 1100 pertany al joc de simulació econòmica. Bé, segurament cada un de nosaltres volíem prendre un descans d'aquests dies de treball opressiu i gris i sentir-se part del món antic? 1100 AD joc d'estratègia en línia que vol estimar cada coneixedor d'aquest tipus de productes.

Ingrés en el joc de l'any 1100 no es necessita molt temps i no és un procés particularment difícil. És molt simple: introdueix el teu nom d'usuari, contrasenya i adreça de correu electrònic. Després, a la safata d'entrada de correu electrònic, vostè rebrà un correu electrònic amb l'activació del seu compte, aquesta inscripció s'acabarà el 1100.

Com ja hem esmentat, l'any 1100 joc en línia en el qual a la seva disposició és una petita ciutat en l'estat de coses que és totalment dependent de tu. Cronològicament, els esdeveniments en el joc, poden ser atribuïts a l'època de l'Edat Mitjana, i significa que l'objectiu principal és protegir la teva ciutat dels constants atacs dels invasors fora. Això vol dir que la defensa ha de ser, sens dubte, a la part superior, i les tropes estan sempre a punt per a la batalla. Però per a les operacions militars regulars no necessiten passar per alt l'aspecte principal que manté el joc de l'any 1100 en línia - el component econòmic, que és essencial per al desenvolupament de la seva província. En aquest joc has de ser capaç de ser no només un bon gerent i líder, sinó també un comandant competent, prèvia acords diplomàtics no són sempre la manera de resoldre els problemes, i de vegades necessari recórrer a l'ús de la força.

Jugabilitat desenvolupadors van perfeccionar fins a l'últim detall, i és molt evident en tot. Un exemple notable de preocupar-se pels jugadors és la possibilitat d'equipar de forma segura seu imperi i reclutar el nombre necessari de tropes en les dues primeres setmanes de joc. Bastant bona moguda per part dels desenvolupadors permet als nouvinguts se sentin còmodes al principi, i no es preocupen sobre ser razmetennymi miques rivals superant en diversos nivells. Tits setmanes sempre es pot gastar en coses tan importants com la construcció kreposttnyh parets, contractar i armar les tropes o participar en justes i torneigs, xerrar amb els veïns.

Juga el joc de l'any 1100 és més divertit amb els amics, perquè en el joc perfectament implementat un sistema de clans i gremis, i unir-se al clan valen. En el cas més pessimista, s'obté bonificacions clan, i en el més optimista - el suport i l'ajuda dels seus col · legues en qualsevol moment en què és necessari per a vostè.

El millor de tot, resulta que, quan es comença a jugar el joc en línia de l'any 1100 - és que no és exigent amb el temps emprat en el joc. En general, per tal de realitzar un seguiment i organitzar tot el que necessita no més de vint minuts pyatnidtsati dia. Totes les comandes seran escoltades i aplicades als subjectes, de fet, la majoria de qualsevol acció funciona de manera automàtica. Això vol dir que el monitor o confirmar el seu rendiment no necessita ser.

Una altra gran jugada dels desenvolupadors - és una oportunitat per adquirir assessors personals. Bé, diguem que vostè absolutament no està interessat en els assumptes militars en l'estat, i és l'economia en supervisió personal. No és un problema, contracti vostè mateix un assessor militar, que s'assegurarà que la seva política militar ha estat sempre en el nivell. Així que juga en l'any 1100 serà molt interessant i agradable.

1100 AD jugar com tots, sense excepció, que estima el desenvolupament i productes de joc emocionants. No llençar escombraries, registrar i demostrar que mereixem ser un veritable guanyador!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more