Marcadors

Nou mons

Noms alternatius: Asgard

Joc Nou Mons: És difícil ser Déu.

Les estratègies basades en la conversió requereixen un pla d'acció clar per assolir l'objectiu. Cada joguina té el seu propi, però si ets fanàtic de la fantasia, tens una debilitat per als mites escandinaus, adoreu el MMORPG i no tingueu por de la responsabilitat, el joc Nine Worlds s'ha creat per a vosaltres. Asgard és distanciat pels déus antics, i mentre alguns predicen bé, altres inclinen el poble a la posició del mal. Un llarg cop d'estat va portar a la guerra, i tot i que va disminuir, sovint es van incendiar alguns punts calents, i un ha d'estar totalment armat per repeler l'atac de l'enemic. Quin camí et atrau: un barri tranquil amb els jugadors o el saqueig, el contraban, el saqueig i la captivitat? Comenceu a Nous Móns per jugar i preneu el control de la ciutat per portar-lo a la glòria i la prosperitat escollint la vostra pròpia estratègia. Vostè rebrà privilegis i poders, la possibilitat d'aprofitar plenament totes les possibilitats en el camí a la victòria és la seva elecció.

Per jugar al joc Nine Worlds com un jugador experimentat, acuradament recordeu la lliçó d'iniciació per als principiants. Es mostraran accions possibles, mètodes de control i configuració. Després d'un entrenament tan complet, tots els dubtes, les preguntes desapareixeran i entendreu alguns trucs:

 • Novichkam millor amagat a la seva ciutat, fins que guanyen força. Estigui compromès en la construcció de l'economia i el desenvolupament de l'exèrcit i, més forts, atacin els veïns.
 • Personalment, només es pot bombar per sobre dels soldats, i es combatrà automàticament.

L'economia per a la ciutat és molt important, i és necessari obtenir recursos i produir béns en abundància perquè l'exèrcit es satisfaci en tots els punts. Espera periòdicament la visita de bandits que ataquen, roben, trenquen i surten de la seva ciutat amb botí. Prefereix tornar l'empresa i la mina en condicions de treball per restaurar el flux d'elements que ingressen a la tresoreria. Si vostè mateix vol fer una visita armada de tornada als seus veïns, pot fer-ho donant el comandament al seu exèrcit, però només ho fa si està segur de la seva pròpia superioritat.

Aprèn el teu heroi.

Comencem pel fet que no controleu un personatge específic, sinó tota una ciutat amb totes les infraestructures, inclòs l'exèrcit. Però podeu contractar soldats de les cinc races representades:

 • Magi
 • Immortals
 • Gegants
 • Elves
 • Dwarfs

desavantatges amb virtuts inherents a totes les espècies. Per exemple, els gegants aterrorizan als nans, però són inferiors als elfs, i aquests cauran sota l'atac dels nans. Estudiar les qualitats de cada personatge, formar una unitat armada d'ells, i no oblidar participar constantment en la millora. Això serà tractat per tots els jugadors del seu territori quan la inscripció es trobi darrere dels nou mons. Els herois també tenen categories segons la definició de color:

 • Orange
 • Violet
 • Red
 • Blue

Els vermells són els exemples més poderosos i rars, i al contrari els personatges blaus pertanyen a febleses, però es poden desmuntar com a base per reunir ànimes d'herois, i es necessitaran en el moment de triar herois amb alts índexs. Les ànimes també es poden utilitzar com a forma d'augmentar el poder dels herois, i si aixeca totes les qualitats als nivells més alts, es convertirà en el guerrer més valuós capaç de dispersar a un exèrcit complet de l'enemic.

Nine Móns

iPlayer és una gran estratègia basada en el navegador on pots complir els teus plans napoleònics, crear una aliança, destruir caps terribles, prendre el nivell més alt de la qualificació, guanyar bons útils, ampliar els límits de la teva ciutat. Però el més important és la conquesta de la torre celestial, on només poden pujar els més dignes, trencant els 100 pisos.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more