Marcadors

Ace Combat Assalt Horitzó

Noms alternatius: Ace Combat Assalt Horitzó

Requisits del sistema:

Processador: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

Oozu: 2GB

Targeta de vídeo: 512 MB

Espai en disc: 16 GB

Horitzó Ace Combat Assalt - simulador d'aviació arcade, que continua la tradició d'un dels gèneres sèrie més llarga. En Ace Combat Assalt Horitzó jugarà un futur no molt llunyà, concretament el 2015. El protagonista del joc, el coronel Bishop, líder d'un esquadró de les forces militars de les Nacions Unides, realitzant una altra tasca de destruir la colla radical anomenat "pinxo" en les instruccions de les forces combinades de la Força Aèria de Rússia i l'OTAN. Durant el proper vol, l'avió va aparèixer del no-res, amb una boca de tauró pintat a bord ho copeja i el bisbe va veure obligat a expulsar, i mentrestant pla de tauró fa un gir i es porta un pilot d'indefensió d'envestir. Aquesta història podria divertir a ningú, però l'horitzó joc Ace Combat Assalt no és tan simple, i aquest llaç - un somni de la protagonista, però la realitat és que un pilot valent que lluita amb els rebels en algun lloc al nord d'Àfrica, però molts dels esdeveniments de la seva començament de somni realitat en pilot de la vida real.

Gameplay

Perenne sèries passat arcada li dóna dret al títol orgullós d'un simulador de vol, però sembla que Ace Combat Assalt Horitzó i això no era necessari. El control del joc més fàcil d'aconseguir construït i l'èmfasi principal està en la dinàmica en lloc d'autenticitat. Per exemple, en Ace Combat Assalt pla Horitzó o comprar alguns kits de carrosseria fantàstiques o armes no són grans problemes, tota l'acció es porta a terme durant un conflicte estrany, on els combats al costat dels pilots russos i de l'OTAN, i l'enemic principal és el grup delictiu organitzat de Rússia amb el nom de gran capacitat "pinxo". No obstant això, el joc Ace Combat Assalt Horitzó és la primera de totes les parts de la sèrie, que se celebra al planeta Terra, no en un món de fantasia amb els continents estranys, però en un avió de menys familiar. En Ace Combat Assalt Horitzó es pot jugar en qualsevol aeronau, creat per exemples reals i fins i tot conserva el nom complet dels models, així com helicòpters militars dels Estats Units o d'origen rus. A

És un pas seriós cap a la simulació, que pocs podrien haver esperat dels creadors d'un dels més interessants i la sèrie d'equip més popular en el seu gènere.

CRA

Per incitar el desig dels fans d'Ace Combat Assalt Horitzó comprar una altra versió, els desenvolupadors s'han produït una sèrie de sorpreses interessants. El més interessant d'ells és la manera de control de CRA. L'essència d'aquest règim és simplificar el sistema de combat. Així doncs, si vostè va agafar la cua del seu oponent, que és un ritme boig comença movent i s'aixeca corrent voltes, de manera que posar la mira en un objectiu en absolut problemàtic no és possible, a continuació, prémer dos botons, l'avió serà llançat al "corredor" invisible la repetició de la trajectòria de l'objectiu. Cal no confondre això amb la manera de pilot automàtic, perquè si no ho fa de tant en tant per ajustar la trajectòria del seu vol per a l'orientació, pot deixar aquest "corredor", una CRA pot apagar automàticament. La innovació va ser rebuda amb crits i totalment emigrar a batalles multijugador, però no tots els jugadors eren al temor de tal empresa, i per a ells en la manera multijugador es va afegir la creació de batalles on no es pot utilitzar el CRA.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more