Marcadors

Ace of Spades

Noms alternatius: Ace of Spades

Ace of Spades - cúbic, multijugador, joc d'equip en primera persona. Ace of Spades joc bastant específica, tots els detalls, elements i fins i tot els herois tenen la forma detalls de disseny.

Com qualsevol joc d'ordinador, Ace of Spades línia té pretensions dels paràmetres del seu ordinador. Per tant, és recomanable comprovar la conformitat d'aquests requisits de sistema, que no són complicades:

 • Freqüència de la CPU - 800 MHz;
 • RAM - 256 MB
 • D'espai en disc dur - 10 MB;
 • Card - 64 MB
 • Connexió a Internet,
 • Teclat;
 • Mouse.

Assegurar-se que tot és correcte es pot procedir a la inscripció en el joc. Però no tot és tan fàcil, ja que es pot descarregar de Ace of Spades lliure per torrent. Ace of Spades o registrar el seu caràcter, que serà:

  1. Visiteu el lloc web oficial del joc d'Ace of Spades;
  2. Per seleccionar el joc de descàrrega,
  3. Tria - registre;
  4. Introduïu el nom del teu personatge;
  5. Especifiqueu una adreça de correu electrònic vàlida. Aconsella que comprovi la veracitat d'aquestes dades que,
  6. Trii - registre.

Al principi del joc tot comença amb la selecció del partit. Aquí es presenten les maneres de joc: mode de falla, alguns pujols, una mina de diamants, la manera zombie i equip de batalla. Cada manera té el seu passatge característiques originals. A continuació, seleccioneu seu equip, feltres verds feltres blau. Però ara vostè pot triar al teu personatge. Se li dóna l'oportunitat de jugar una de les propostes de quatre classes:

 • Capatàs;
 • Franctirador,
 • Rocketeer;
 • Miner.

Capatàs - cos a cos la pala. Una arma principal: una metralladora i una pistola, hi ha granades, tanc i les parets de la tremuja a la seva disposició. Té una superarma - metralladora de tir ràpid i bazooka.

Sniper - cos a cos - piqueta. Armes: rifle, pistola. També mines, bunker i un petit mur. Molt ràpid, àgil i millor abast.

Rocketeer - cos a cos - pala. Equip:, motxilla coet automàtica. També, llançacoets, granades. Volar amb motxilla coet.

Miner - un pic o una pala en el cos a cos. Equip: pistola i dinamita. També barricada i escales. Fort en combat cos a cos i immediatament bufa una gran quantitat d'instal · lacions.

Juga a As de Piques joc en línia amb aquestes personatges no s'avorrirà. En aparença certament no difereixen molt. L'objectiu principal d'aquest joc - per sobreviure, per construir qualsevol cosa, però la primera cosa en si de defensa i de combat enemics de per vida. Vostè córrer i immediatament posar-se dret i disparar alhora, i així, que té tot això ja. Però això no és tot, perquè en cada mode de joc disponibles, a més de les seves tasques. En general, no hi ha temps per descansar. La qual cosa és bo, perquè aquest és el joc real.

I això és el que tot i senten la necessitat d'aprendre a tocar l'as d'espases, no hi ha altra manera. El més important a recordar - la creació d'una protecció correcta i ràpida - la clau de l'èxit en la batalla.

Ace of Spades joc en el mercat únic des de 2011, i no és com la forma habitual, però ja té els seus fans. Tu pots ser un d'ells. Bon joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more