Marcadors

Altera en línia

Noms alternatius: Altera

Game Altera Online: a través dels espines als nous planetes

La reunió amb els extraterrestres s'ha convertit per a nosaltres en un assumpte gairebé quotidià gràcies al cinema, l'animació, els còmics i els productes de jocs d'ordinador. Hem après a posar els Cosmites en el seu lloc, enviant-los. Amb aquesta finalitat, es va crear una arma súper poderosa, i tàctiques afectades per molts escriptors, directors i guionistes. Però el joc Altera Online va decidir ensenyar-nos una lliçó, fent-ho tot a l'inrevés, ara els terratinents es veuen obligats a buscar refugi en un planeta estranger.

Armats a les dents i determinats, algunes persones van deixar la Terra superpoblada per provar sort en busca d'una altra llar entre les vastes extensions de l'Univers. Començant a Altera Online per jugar, s'uniran a l'equip de valents Rangers, que aterraran al planeta, els termes dels quals us permetran justificar una nova colònia.

Va resultar que el territori està lluny de ser abandonat. No va ser possible acordar una existència conjunta amb els aborígens, però els terratinents van decidir no rendir-se. El conflicte ha madurat i ha donat lloc a una confrontació armada prolongada, i qui serà més forta, es mostraran els següents esdeveniments. Per "arrelar" a la nova casa, heu de dominar l'espai, trobar amics, donar-vos vida, utilitzar armes. Però primer cal registrar-se a Altera Online: una mena de visa per residir al planeta que es troba.

Classes i especificacions

Fins i tot un petit grup de persones comença a dividir, formant clans. De vegades això passa durant la divisió del poder, de vegades per crear unitats amb habilitats similars. En el nostre cas, Altera Online iPlayer ofereix la següent divisió:

 • Rebel
 • Cultius
 • Corporació

Cada equip té les seves pròpies característiques, que durant el desenvolupament de la trama es milloraran, es perfeccionaran en batalles i negociacions. Però al principi, els jugadors poden escollir qualsevol, ja que la diferència s'observa principalment en el mateix curs de formació, després de la qual es desenvoluparan aquestes qualitats:

 • Potència. Com més, més difícil serà la càrrega per suportar l'heroi i recuperar-se més ràpidament.
 • Vivacitat. Els punts d'acció i altres punts es guanyen molt més ràpidament.
 • Destresa. Sempre és important, però és especialment útil per trets de precisió i restauració de punts d'acció.
 • Intellect. Aquesta és una qualitat necessària durant un tallafocs, ja que millora la precisió de colpejar com a percentatge i també està relacionada amb el nivell d'energia.
 • Reacció. Jugador requerit per obtenir un rendiment excel·lent a l'hora de prendre decisions correctes.
 • Atenció. Amb ella, l'heroi augmenta la visió general i l'amplitud de la vista.

Gràcies a habilitats ben afinades, no només lluitaràs de manera efectiva, sinó que també exploraràs l'espai al voltant, participarà en el comerç, completarà missions i realitzarem negociacions diplomàtiques.

Tot la potència en armes

Però per molt hàbil que sigui un soldat, podria fer-ho sense armes. En l'arsenal es va muntar una gran gamma i va marcar les propietats de cada unitat de combat. Equip de selecció:

 • Pistols
 • Ametralladoras
 • Sniper rifles
 • Rifles d'assalt
 • Shotguns
 • Armor: Llum, Mitjana i Heavy
 • trucs mèdics

. Ara estàs armat i terriblement perillós, però per no abandonar el teu moviment a l'enemic, no dubtis en l'acció durant més de trenta segons, d'altra manera perdràs l'avantatge. Et veuran oposats els jugadors reals o els robots d'ordinador: tria per tu mateix.

L'estratègia

RPG us farà gaudir d'espectaculars efectes especials, dinàmiques i interessants girs de trama. Després d'haver participat en la jugabilitat, es convertirà en un veritable explorador espacial, dominar un planeta hostil, convertir-lo en la teva nova llar.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more