Marcadors

Déus Arena

Noms alternatius: Déus Arena

Déus Arena joc que es pot jugar en línia ara mateix.

Aquí es trobarà amb el món mags savis, guerrers, lladres molt astuts. Has de derrotar tots els enemics per obtenir la clau de la immortalitat.

Si vostè és un veritable heroi i no té por de res, llavors aquest joc és per a tu, perquè has de desafiar els déus, i que la força no és per a tots.

En el joc en línia de registre Arena Déus és possible a través de les xarxes socials: facebook, VKontakte, companys i el meu món. També es pot registrar a través de la pàgina web del joc. Per inscriure, ha d'especificar:

1) la seva adreça de correu electrònic.

2) El nom que serà visible a tots els jugadors.

3) Introduïu la contrasenya.

En Déus Arena joc jugar haurà de triar el personatge que vostè ha d'obtenir la cerca per al principiant. Amb aquesta missió es reunirà amb totes les regles del joc.

Sorra dels déus joc en línia que implica una confrontació tripartida. Només es pot lluitar per mi mateix i contra els altres dos costats.

Simulació en Déus de l'Arena es castiga amb una multa. Vostè està obligat a atacar a tots els enemics diferents costats o almenys utilitzar l'acte de falta. En el cas de la inactivitat també pot atacar amb un raig.

Si una de les parts ha fallat o guerrers algunes parts no entrar prou per lluitar, llavors no poden participar en el joc, però la batalla té lloc entre els dos equips restants.

Game Estadi bogov té una sèrie de característiques:

1) Durant la batalla, cada part pot estar present a la vegada, no més de 30 caràcters.

2) Si un personatge mor, perquè pugui començar una nova peça de caràcter.

3) Si, per tal d'iniciar el joc se li diu que no hi ha seients disponibles, es pot "fer cua" pre-presentació d'una sol · licitud d'una opció especial. Un cop present aquesta sol · licitud, vostè no serà capaç de sortir del joc i el lloc per al qual volia lluitar.

Lideratge Joc Arena Déus es defineix de la següent manera:

1) Després de mitja hora en cada lloc després de la baralla, determinat pel "líder" és un heroi que podria infligir el major nombre de batecs (mal) als seus oponents.

2) El líder pot delegar qualsevol funció del caràcter de lideratge, que està en el seu equip. Si el líder mor, el lideratge botó transmet automàticament al següent caràcter, el que va provocar la major quantitat de dany.

3) Amb aquest botó, el líder pot moure als seus jugadors en l'ordre necessari per a ell per donar, en aquest cas, l'oportunitat per a maniobres tàctiques en la batalla.

Sobre els nivells de joc Arena Déus actua participants "límit flotant".

Abans de cada sorra provocat que el nombre de caràcters actius en cada nivell desitjat de l'addicció. Aquí, des del menor nombre restat percentatge específic, que és el "factor humà" i el nombre està determinat pel nombre màxim de participants en cada costat de la sorra.

El nombre màxim de participants es troba en una determinada opció en el panell de joc.

Estadi bogov - un joc per veritables herois!