Marcadors

Blindat Guerra Projecte Armada

Noms alternatius: projecte Armada
^^1

Blindat Guerra de simulació estratègica de la guerra de tancs3^^

l'alliberament d'un desenvolupador està preparant un nou joc Armored guerra, és un multijugador batalles de tancs simulador en línia. Els fans de la guerra amb l'ajuda d'equips militars tindran un gran calendari de joc creat està elaborat al més mínim detall, i el nombre d'equips de projectes supera totes similars.

Blindat La guerra és un simulador en el qual el jugador pot tenir:

    ^^9 equips militars diferents i artilleria, ^^9 units en clans amb amics a una millor capacitat de combat, * 9 * tren i bombat tripulació del vehicle de combat,
  • estreps en comandants de la tripulació de combat i trasplantar de màquina a màquina.

A més, els jugadors tenen l'oportunitat de construir i defensar la seva pròpia base. Cada edifici en una base militar porta bonificacions, accelera el procés de bombeig d'equips, armes o la tripulació. Els jugadors poden coordinar les seves activitats, jugant al costat d'un xat de text en línia, per desenvolupar una estratègia conjunta i la tàctica de la guerra.

Anivellació tecnologia succeint en l'hangar, i els combats targeta en paisatges oberts, poden lluitar en totes les estacions, hivern, estiu, tardor i primavera. Gairebé tots els paisatges, ponts i estructures sobre el mapa de la confrontació militar poden ser volats i destruïts. Llocs Tot just es divideixen en combats al camp obert i la batalla urbana.

El joc no implica la divisió dels països que lluiten vehicles desenvolupadors, el jugador té uns pocs proveïdors, de qui pot comprar diferents tipus d'equips, fabricants dels diferents països, de manera que una base de dades pot ser localitzat i T - 90 i el Leopard 2.

Es convida a

jugadors descarregar Blindat guerra per aconseguir una experiència inoblidable i una estona agradable, sentint-se com un veritable guanyador en la guerra moderna.

1^^Revisió d'equip militar blindat Guerra^2.3^

desenvolupadors ofereixen als jugadors una àmplia gamma d'elecció de la tecnologia amb el propòsit i el paper en el camp de batalla:

  • Carros de combat - és la tècnica més fiable i útil, estan ben armats amb una excel·lent armadura. Una parella, tres nivells d'experiència de combat i, després de bombament adequada tenen un equipament tecnològic, míssils controlar amb el qual pot destruir l'enemic, fins i tot si ell s'amaga al refugi. Per protegir l'ús eficaç de protecció de fum, que es mourà ràpidament lluny a una distància segura després de la detecció.
  • ^^9 vehicles blindats de combat en el joc s'utilitzen principalment per al reconeixement. Aquests inclouen un equip militar molt diferent. Exploradors rodes mal protegits i armats fins a les dents, però es desenvolupen més velocitat, controlar difícil, però amb les habilitats apropiades i molt artilleria poden tirar dels enemics. ^^9 vehicles de combat d'infanteria més lent que el cotxe de reconeixement, però equipat amb armes més poderoses i pot causar problemes fins i tot tancs i armadures de l'anterior, que pot suportar múltiples cops. ^^9 Tank Destroyer - màquines de velocitat a les rodes amb armadura prima i una de les principals armes dels tancs. La seva presència és necessària per a l'estratègia de disparar i córrer per combatre l'emboscada, però la vida útil d'un vehicle és molt curt. ^^9 Artilleria - lluita contra els incendis dels míssils darrere, il·luminació i fum.

El joc Armored Guerra comprar un beta Party Pack, que li donarà al jugador l'oportunitat de veure i tocar la primera, reservar un sobrenom, per aconseguir l'or i l'estat de la prima per la quantitat de temps assignat per rebre l'únic comandant de la tripulació i la màquina de guerra pionera. Siéntase com un heroi i estrateg de la guerra blindada.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more