Marcadors

Crida de Asheron

Noms alternatius: Crida de Asheron

Call famós joguina en línia multijugador joc de Asheron en el gènere de la fantasia heroica. Els creadors de jocs li donen la benvinguda al món dels viatges fascinants amb no companys d'aparença estàndard. En aquesta forma es conquista el món té més de dotze anys. I no perd el seu contingent.

Abans de començar a jugar Call de Asheron, per la qualitat del joc, li aconsellem que consulti amb el seu ordinador amb els requisits del sistema del joc. I són:

· RAM - 2 GB

· Targeta de vídeo - 256 MB

· Freqüència de la CPU - 2 GHz

· Connexió a Internet,

· Teclat;

· Mouse.

Agradaria Així tot. Però hauria d'estar allà segueix sent una forma bastant simple de dissenyar la seva jugabilitat, que es dóna un nom - Registre de trucades de Asheron. Aconsellat per comprovar la seva informació:

 1. Visiteu el lloc web oficial del joc Call de Asheron;
 2. , Trieu el registre;
 3. Escriu el teu nom;
 4. Crear una contrasenya que consta d'un mínim de sis caràcters, i consells per la seguretat del seu compte, no utilitzi aquest senyal en altres xarxes;
 5. Inventa i escriu la seva contrasenya,
 6. Repeteix la contrasenya especificada anteriorment;
 7. Introduïu el vostre adreça de correu electrònic;
 8. Seleccioni - registre.

En el futur serà més fàcil per entrar, només especificar el nom i la contrasenya i ja està en el joc. A la crida de Asheron jugar molt interessant. Món de la ficció, no éssers reals, que poden incloure tu.

Al començament del joc has de pensar acuradament sobre la imatge, l'aparença del seu personatge. Cada detall que heu d'entendre que els petits el creixement es desaccelerarà a córrer, però molt intel · ligent, i grans - com i ràpidament desapareixen de la vista, però per arribar a l'enemic serà fàcil.

En el món del joc Asheron ' s Call línia hi ha una opció de tres races: humans, i Lyudzhiany Tumeroki. Aquí, també, cal anar amb compte. A causa de que en el futur haurà de triar una professió, i totes les races tenen restriccions en les professions.

A més, els creadors són per als seus fans en el joc per al joc de tres processos continents

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Massís Linvak.

Per als principiants assessorat per Continent més fàcil quan vostè es zarekomenduete - Osteth.

Osteth - habitar la seva raça de la gent. Brillant, part cridanera del planeta com un jardí botànic en flor - un oasi.

Omishan - habitatge per tumerokov. Un lloc ideal per a la caça, com al voltant d'una selva matolls impenetrables. I es troben els monstres.

Massís Linvak - estatge per lyudzhianov. Més terrible continent Un poble que habita, i en solitari, bestioles. Regió muntanyosa amb un petit nombre de plantes.

Se li dóna l'oportunitat d'unir-se en certs grups, llavors se'ls anomena de la següent manera: l'aliança del Partit i el Regne. Tot depèn de la magnitud dels combats. Ja sigui que els ajudants entre si en realitzar tasques, ja siguin grans guerres i conquerir territoris - és Regne.

Sembla res de dolent en el joc no té la intenció de, pel que pot provar la seva mà.

Joc de CA està esperant. Com es pot resistir quan el món del joc està esperant amb excel.lents gràfics, de donar suport, en el valor adequat, i la música.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more