Marcadors

Assassins Creed 3

Noms alternatius: Assassins Creed 3

Com vostè pot imaginar, els desenvolupadors del Credo del llegendari assassí de projectes en els llorers, no s'utilitzen per quedar-se. Com es desprèn d'una part nova - el joc Assassins Creed 3. La característica principal d'aquest projecte és que ara que és creat pel motor més nou disseny especial Anvil Següent. Nou equip de desenvolupament del motor s'estava preparant per al llançament de més de tres anys. Tot ha estat dissenyat des de zero, i sens dubte se senten tots els resultats d'esforç. Animació sense precedents que no et deixarà indiferent, i ara en la tercera part del joc que vostè estarà satisfet amb la tecnologia de captura de moviment i tots els plaers de la utilització de la intel · ligència artificial. Animació a la tercera part de Assassins Creed 3 pc tan realista que tot el joc es percep de manera molt diferent. I si vostè recorda el canvi dinàmic de temps i les estacions, intrigat, no és així?

Joc Assassin Creieu març llarg i acuradament desenvolupat i per què avui és justament considerat com un dels més qualitativa i reeixida. El joc té lloc en 1775. En aquest moment, juntament amb el personatge principal ha d'anar de nou a Amèrica. Colònies locals estan a punt de rebel · lió. El teu personatge - un assassí anomenat Connor. Es va comprometre a mantenir la pau i la llibertat de les persones, per tots els mitjans. Per posar en pràctica els plans de Connor, ha de declarar la guerra als seus enemics - la gent d'un enorme món real. Juntament amb Connor ha de superar llargues rutes a través de a través dels estrets carrers de la ciutat i el vast camp de batalla. En el camí es trobarà amb moltes figures llegendàries que van aconseguir escriure els seus noms en la història nord-americana, amb qui vostè va fer la cara de l'enemic.

Així que vostè pot començar a jugar Assassins Creieu 3, haurà d'adquirir claus d'accés. En efecte, es presta a la data d'accés al projecte. Tanmateix, això no impedeix a milions de jugadors de tot el món.

Ara Assassins Creed 3 joc va arribar a ser encara més perillós, ja que el perill aguaita a tot arreu. Així que amb el seu heroi va a utilitzar qualsevol mètode per aconseguir la victòria sobre els enemics. Sou lliure de dissenyar estratègies i plans militars astuts, o per gaudir de totes les armes disponibles.

Per començar el joc, vostè haurà de descarregar Assassins Creed 3 client i instal al seu ordinador. El teu heroi ha desenvolupat l'instint de depredador perfecte, tan tranquil · lament i en silenci caçar la seva presa més fàcil per a ell. Després de comprar l'accés a jugar tots els participants en Assassin Creed 3 serà capaç d'utilitzar l'ampli arsenal lliure d'armes. Pot ser la primera persona a aplicar la tàctica de la guerra secreta.

Aquesta revolució, de la qual parlem en els llibres d'història és radicalment diferent de la seva revolució personal per començar en la qual només has de descarregar Assassins Creed 3. Realisme implementat en els jocs captiva i fascina. A bord de la nau, en un tranquil carrer o en el camp de batalla - tot el que pot sentir la seva presència personal - pel que busquen els paisatges reals i personatges.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more