Marcadors

Audition 2

Noms alternatius: Audishn 2, audance, audishn, AUDENS, audishion, audició

Audition 2 en línia - això és un nou joc en línia gratuït, on el jugador haurà d'anar als clubs nocturns i bars, prenent part en els balls nocturns i tertúlies.

Joc Audition Online 2 és un projecte musical en què el personatge no només es va a ballar, sinó també per dur a terme diversos trucs de ball.

Audition 2 joc serà interessant, per descomptat, tothom que li agrada ballar!

Per jugar Audition 2, no necessita complicades Audition 2 de registre en línia: jocs en línia, feu clic al "Registre" i introdueixi en els camps de registre

  • Entrada Gaming
  • Correu electrònic
  • Inici de sessió per al fòrum (per comunicar-se amb altres jugadors)
  • Especifiqueu el gènere, data de naixement
  • Especifiqueu la contrasenya

A continuació, feu clic al botó "Registrar", després anar a la pàgina de descàrrega del client de joc Audition 2 en línia (Aquest joc requereix la instal · lació del client de joc, per a un funcionament més estable i possibilitats de joc). Reconèixer que la mida del client - 2.5 GB.

Hi ha tres maneres de descarregar el client:

1) Un mètode estàndard (recomanat)

2) Carregant arxivi

3) Descarregar Torrent

Després de la instal · lació, pot iniciar el joc. Davant d'això, Registre Audition 2 està acabat. Carpeta sencera recomanat amb el joc afegir a la llista d'excepcions de l'antivirus!

Requisits mínims del sistema:

Processador: Pentium 4 gen. 8 GHz

Memòria: 1 GB

Targeta de vídeo: NVIDIA Geforce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Disc dur: 3 GB d'espai lliure

Sistema operatiu: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0c

Targeta de so compatible amb DirectX

Recomanat:

Processador: Pentium 4 febrer. 6 GHz

Memòria: 1 GB

Targeta de vídeo: NVIDIA GeForce 6600 128 MB / ATI Radeon X-700 128MB

Disc dur: 3 GB d'espai lliure

Sistema operatiu: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0c

Juga en línia inici del joc Audition 2 al crear el teu personatge: tria el tipus de personatge i personalitzar la seva aparença. Després d'això, seleccioneu un servidor i el canal. Hi ha 3 servidors: Impulse, Sakura i Xocolata. En seleccionar qualsevol dels servidors, premeu la tecla "Enter".

Estant a la ciutat de joc a la botiga es pot comprar per la seva roba de caràcter i accessoris, i un vestidor, un personatge pot intentar coses comprades. Vostè pot canviar el seu estil de cabell o el color de la pell del personatge, d'entrar en l'estudi estil. Joc en línia Audishn 2 té la seva moneda del joc és DONIN i la memòria cau.

Joc en línia Audishn 2 té la seva pròpia acadèmia en la qual el jugador pot aprendre a manejar el joc, i els principals modes de ball. A més, podeu seleccionar el mentor joc.

Audition 2 joc en línia és rica no només botigues i una pista de ball, també hi ha llocs on només es pot xatejar amb altres jugadors i jugar mini-jocs (per a una victòria en alguns jocs, vostè pot obtenir una bona recompensa).

Per a una descripció de cada mode es durà molt de temps, així, descriu en aquesta breu ressenya no és possible. Si aquest joc ha despertat l'interès, i no pot esperar per jugar el joc Audishn 2 en línia, aneu al registre en el joc Audition 2, i donar el primer pas cap al seu somni de ballar. Aquest joc té un ambient funcional i agradable bastant gran, de manera que no s'avorrirà!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more