Marcadors

Avatarika

Noms alternatius: Avatarika, avatarika

Joc Avatarika posa al jugador en el món virtual de diversió sense preocupacions. Creació del seu propi caràcter, únic, el jugador obre algun club d'elit d'oportunitat, cotxes de luxe, botigues cares i tot el que a la vida real no és possible, es pot fer Avatarika línia.

Requisits mínims del sistema són els següents:

· Processador - Intel Pentium 3-1,5 GHz / AMD Athlon 1,5 GHz

· Sistema operatiu [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memòria [_22_ ] 512 MB .

· Video 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0C.

· Targeta de so.

· Connexió a Internet.

Requisits del sistema recomanats

· Processador - Intel Pentium 2 abril GHz / AMD Athlon 2 GHz

· Sistema operatiu [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memòria [_22_ ] 1024 MB .

· Video 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0C.

· Targeta de so.

· Connexió a Internet.

Ingrés en el joc Avatarika consisteix en el registre regular i la descàrrega de jocs

1. En entrar al lloc, feu clic a la paraula "Registre".

2. Omplir per obrir la taula de dades personals:

· Correu electrònic [ _7_]

· Contrasenya.

Si ho desitja, pot omplir camps addicionals, el nom complet i la pregunta 2, per restaurar el compte en cas que perdi la seva contrasenya.

3. Avatarika Després del registre, expedit per l'enllaç de descàrrega del client. Descarregar el programa per instal · lar i configurar.

Abans de començar a jugar el joc Avatarika, el jugador ha de "construir" el teu personatge, triar el seu gènere i dades externes.

Tot el temps el jugador jugarà a Avatarika en el seu compte de joc vindrà salari, que es pot comprar coses, apartament i cotxe.

Al mapa sempre es pot trobar els residents de la ciutat que necessiten assistència. Després de realitzar les tasques que se li donen, la realització de diferents missions interessants, el jugador obté punts de prestigi. Com més gran és el prestigi, la més caràcter salarial.

Reproduir Avatarika diversió, també pel caràcter de satisfer totes les necessitats, les necessitats humanes bàsiques

· Sacietat

· Valor

· Higiene [_7_ ]

· Comunicació

· Oci

Per mantenir un caràcter sa i feliç, necessita menjar, la socialització, l'esport i participar en competicions amb altres jugadors.

La participació en el concurs de ball entre els jugadors, es pot obtenir una de vint títols. Poborovshis bon jugador se li atorgarà el títol més alt - "Divina Dansa".

A Internet - botiga o una de les rematarà properament Avatarika joc es pot comprar un bonic gosset o gatet que d'alguna manera. Mascotes virtuals estan en necessitat de cura, l'atenció i l'educació de la mateixa manera com a real. Ells també poden ser ofesos i fan malbé l'interior de casa virtual.

Per moure a través de l'enorme ciutat Avatarika, es pot contractar un taxi o prendre un passeig al metro. Si vostè té una llicència de conduir, prou temps i diners, vostè pot comprar el seu cotxe, però després s'han d'entendre a si mateix al mapa, on i com arribar-hi.

Si l'aparença de l'avatar comença a molestar, es pot canviar fàcilment sense recórrer a cap mètode quirúrgic. Només ha d'accedir per personalitzar al teu personatge i canviar a voluntat.

Joc en línia Avatarika en què els jugadors poden fer el que vulguin. En dotzenes de diferents carrers amb centenars de botigues i restaurants a ser completament lliure, divertir bolera - centre, anar de compres, jugar mini-jocs o estratègia de batalla Quasar, ballar la seva música preferida amb els teus amics i competir amb oponents reals.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more