Marcadors

Avatars: Edat del Caos

Noms alternatius: Avatars, avatars de jocs en línia, l'era del caos

Fins ara, Internet, hi ha molts jocs en línia que captura el jugador del seu món interior, la trama i només un ambient de joc. Però no tots aquests jocs, els jugadors tenen la llibertat d'acció, com en el moviment i en la conducció de la batalla.

Volem donar-li un joc que no encaixen en els jocs en línia estàndard que he conegut - és un joc en línia "Avatar: El període de caos." En aquest joc els personatges tenen una completa llibertat de moviment en les vastes extensions de avatar en el món, la planificació de la batalla (la llibertat d'elecció i acció beats que s'aplicaran), i la batalla en si es porta a terme en temps real i controla el jugador complet.

I així breument sobre el joc ...

En el joc en línia "Avatar: L'Era del Caos" Hi ha set races jugables: humans, elfs, nans, orcs, dimonis, trolls i Danu. Cadascuna d'aquestes carreres en la seva única i perfecta. Raça més generalitzada - un home que pot ser un guerrer i un mag. Altres races són més propenses a un cert tipus de raskachek personatge tan raça donen més s'adapti als mags foscos i arquer elf. En registrar en el joc, l'usuari pot seleccionar qualsevol de les races existents, i si difícil en l'elecció, sempre es pot recórrer a la secció d'ajuda, o, alternativament, triar cada carrera i tractar de jugar amb el personatge es pot esborrar fins que arribin al nivell 11.

Després de registrar el personatge arriba a la plaça central i gran de mosquits és una batalla de prova, el que demostra la possibilitat que el personatge. Aquesta lluita no ha de tenir por, i que és convenient seguir les instruccions que apareixen a la pantalla i al xat. Després de la baralla, per visitar la ciutat en si, això l'ajudarà a quest caràcter Elika, que donarà a tasques simples per les quals vostè rebrà bonificacions en forma d'experiència i de plata (que poden ser activats en un personatge motxilla fent clic al "ús"). La ciutat en si té quatre districtes: Districte de Guild, la plaça central, zona residencial i de cementiri. En cadascuna de les àrees és una estructura en què prendre el treball per adquirir experiència i plata, així com per restaurar la salut i per comprar roba i armes. A la plaça central es troba l'Arena, on es pot comprovar la força del teu personatge en el combat, així com el Temple del tractament i també on es pot prendre una religió que dóna una bonificació a la salut i mannà.

Després de fer totes les feines que li dóna caràcter Elika pot arribar fàcilment al nivell 8 (es necessita temps a menys d'una hora, a excepció d'un lloc de treball.) Llavors vostè pot anar a la botiga i vestir al teu personatge camina al país i dur a terme tasques més complexes. En seleccionar l'acumulació vostè té l'oportunitat de fer un guerrer, mag, arquer o trèvol. Per a cada un d'aquests tipus de caràcters proporcionen les seves armes - per les espases dels soldats, destrals, pals, bastons dels mags, arquers d'arcs i ballestes, i de trèvol - trèvol. Mags, al seu torn es pot dividir en quatre tipus: foscor, llum, ment i stihiyschiki també pot ser una combinació de diversos de màgia en un caràcter.

En els nivells inicials de les assignacions de caràcters de llum disponibles que ajuden a explorar sitemu mapa del camp de batalla, i altres subtileses del joc. Com més gran és el nivell de personatge - la tasca més difícil i per tant es fon torna més interessant per jugar. Cada jugador pot trobar el seu lloc en el joc - alguns desenvolupen personatges per a les batalles PvP i ataquen qualsevol cosa que es mou, els altres per les batalles PvE i tranquil passeig en la naturalesa recaptació dels recursos i els bots de puntades.

En arribar a nivell 51 el caràcter que té l'oportunitat de passar pel ritual de la reencarnació i obtenir la més alta forma d'(millora de la raça): Vampire Golem, Berserk, Gegant, Àngel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (depenent de la raça del personatge) . Formes superiors donen a les seves capacitats complementàries i descobreix el món dels avatars de caràcters amb una nova cara, més interessant.

Així que va decidir posar a prova les seves habilitats - control en el joc online i el pas en el món d'avatars!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more