Marcadors

Colònia Aven

Noms alternatius:
Simulador de supervivència

Aven Colony amb elements de construcció de ciutats i estratègia militar. El joc té uns gràfics excel·lents, tot i que això no és típic d'aquest gènere. El disseny de so no és inferior, tot està a un nivell molt alt.

En un futur llunyà, quan es van disposar de vols espacials a distàncies considerables i es van esgotar els recursos de la Terra, el lideratge de la Terra va decidir colonitzar el planeta anomenat Awen.

Com haureu endevinat, sou qui serà el líder d'aquest programa.

Al joc tindreu moltes tasques:

  • Gestionar l'extracció de recursos
  • Construeix nous assentaments a diferents zones del planeta
  • Desenvolupar tecnologia
  • Mantenir l'ordre i la taxa de criminalitat
  • Combatre els efectes del clima i protegir els edificis de la fauna autòctona

El joc és emocionant, els desenvolupadors ho han intentat perquè no tinguis l'oportunitat d'avorrir-te.

Com molts jocs semblants, la clau de l'èxit aquí és l'equilibri. Assegureu-vos que tots els recursos necessaris per a la vida de la colònia siguin suficients, però no us oblideu del desenvolupament.

El joc té un canvi d'estació. L'hivern aquí és molt dur. A més de baixar la temperatura, les molèsties es produeixen pels llamps, molt actius durant aquest període.

Hi ha cataclismes que no estan relacionats amb les condicions meteorològiques i les estacions. Per exemple, els núvols de gas sufocant que escapen de les entranyes del planeta no són gens estranys.

Hi ha epidèmies de malalties perilloses, per combatre les quals caldrà construir hospitals a un ritme accelerat i treballar en una vacuna.

El clima varia en diferents llocs del planeta. A més, hi ha diferències en flora i fauna.

La fauna no és gens inofensiva i pot atacar edificis. Haureu de construir torretes protectores, i fins i tot no sempre poden protegir els edificis dels cucs subterranis gegantins que viuen en alguns llocs del planeta.

Jugar a Aven Colony no és fàcil, però això és el que fa que el joc sigui tan interessant.

El principal recurs de construcció aquí és el metall. S'utilitza per construir gairebé tots els edificis del joc.

Un recurs més difícil d'obtenir que altres aliments. Des de la creació de cultius fins a la recepció de productes acabats, una cadena de producció força llarga.

A més, necessiteu un gran nombre de magatzems per emmagatzemar els subministraments. Al principi, les instal·lacions d'emmagatzematge manquen constantment.

Els drons que funcionen no són autònoms. No lluny del lloc on treballen, hi hauria d'haver personal que faci funcionar les màquines.

Tu influeixes directament en la vida dels colons. Fins i tot podeu canviar la durada de la jornada laboral.

Quests ajudaran a que la teva colònia creixi més ràpid. Aquestes poden ser tasques per a l'extracció d'una determinada quantitat de recursos. O la construcció dels edificis necessaris.

Si heu acumulat molts productes innecessaris als vostres magatzems, no importa. Podeu canviar l'excedent pels recursos que us falten.

Aven Colony descàrrega gratuïta al PC, malauradament, no hi ha manera. Podeu comprar el joc al portal de Steam o al lloc web oficial.

Vols provar-te com a líder d'una desafiant missió de colonització espacial? Instal·la el joc ara mateix!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more