Marcadors

Baldur's Gate: Dark Alliance 2

Noms alternatius:

Baldur's Gate: Dark Alliance 2 és un altre port del clàssic joc de 2004 de l'editor conegut per tots els fans del joc de rol. Les textures es van reelaborar i el joc es va traslladar al nou motor, però les escenes de tall i les pantalles de projecció es van deixar sense vigilància per algun motiu. La gent estima aquests jocs no per la qualitat dels gràfics, però en alguns llocs m'agradaria veure la imatge una mica millor. La interpretació de veu es va deixar de la versió antiga. Tot està en ordre amb això al joc, aquí no hi ha queixes. Però això és més aviat un ximple, la trama compensa totes aquestes mancances. En aquest joc, has d'explorar moltes ubicacions i millorar les habilitats del teu heroi mentre salves el món.

L'acció del joc té lloc cronològicament immediatament després del final de la primera part. S'aconsella passar primer per la primera part, després tot quedarà més clar. Però com a història a part, el joc és força interessant.

Abans de jugar a Baldur's Gate: Dark Alliance 2, selecciona una classe de personatge.

Aquí hi ha cinc classes, cosa que clarament ofereix més llibertat d'elecció.

  • Bàrbar humà
  • Elf nigromante
  • Monjo elf fosc
  • Pícar nan
  • Clergue humà

Amb un millor equilibri aquesta vegada, qualsevol de les classes es pot jugar. Després d'iniciar el joc, podreu posar el nom del personatge que trieu.

A l'escena inicial, aprendràs que la destrucció de la torre al final de la primera part del joc va provocar l'obertura de les portes, de les quals molts esperits malignes es van abocar al món. Atès que l'amenaça per al món s'acosta per culpa teva, depèn de tu salvar-la.

Després d'això, ets llançat a un camí desert. Després de passar, una mica endavant et trobes amb un guerrer ferit. Ella et diu que va vigilar la caravana que va ser atacada pels Ullals Vermells, va sobreviure miraculosament a la batalla i es diu Kiira.

A més, diu que un dels destacaments dels atacants es va endur diverses persones al bosc proper. Però va sentir que els guerrers del segon destacament van anar al poble de Wayfork i tenien la intenció de cremar aquesta ciutat.

Acceptes ajudar-la, dirigiu-vos cap al bosc per trobar el primer equip i acordeu amb la Kiira que es trobi a prop de Wayfork per fer front al segon equip.

Què va passar després, ho podreu descobrir quan jugueu a Baldur's Gate: Dark Alliance 2

A més de la història principal del joc, pots fer missions secundàries. Els diàlegs del joc estan ben escrits, el joc és addictiu. Amb cada nivell, tens l'oportunitat de millorar una de les habilitats o aprendre-ne una de nova. A mesura que avanceu en el temps, canvieu les armes i els articles de roba pel millor obtingut dels enemics derrotats juntament amb l'or. La quantitat d'experiència necessària per pujar de nivell s'acumula més ràpidament que a la primera part.

Desar el joc, com abans, només és possible a pedestals especials, o haureu d'utilitzar els pergamins de teletransportació per arribar a un lloc on podeu desar i tornar enrere.

El joc té un canvi d'hora del dia. El temps també està canviant.

La majoria dels objectes que l'envolten no es poden interactuar, però hi ha barrils o cofres que es poden trencar per extreure diversos recursos emmagatzemats en ells.

Baldur's Gate: Dark Alliance 2 descàrrega gratuïta a PC, malauradament, no funcionarà. Podeu comprar el joc al mercat de Steam o al lloc web oficial.

Hi ha tot un món esperant el teu heroi al joc que cal desar, comença a jugar ara mateix!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more