Marcadors

Plàtan rei

Noms alternatius: BananaKing

Banana King en línia - exclusiu joc online gratuït que només requereix un navegador. Banana King joc en línia és un món original poblat de propietaris de les plantacions, que es conrea tot el món popular i molt saborós de productes - els plàtans. Per unir-se a ells i començar aquesta fascinant treballar en el seu propi camp, només ha de registrar-se en línia Banana King.

Ingrés en el joc Banana King no requereix cap compromís, només ha d'introduir les següents dades: el nom del personatge, contrasenya, adreça de correu electrònic, nom de la pantalla d'un amic que el va convidar a la partida (per descomptat, si vostè no ve, i una amiga disponible). Llavors vostè està d'acord amb les regles del joc i prem el botó Registrar un compte nou. Després d'aquests passos, s'arriba a la pàgina de la situació personatge del joc. En aquesta pàgina vostè pot llegir la informació en el seu personatge del joc.

També aquí és el vincle d'ocupació. Referència contractar ajuda per trobar en la vasta extensió de la Internet i els nous propietaris de les plantacions contractar-los per treballar. Si la seva invitació es registra un nou jugador, els diners i els plàtans són lícites vostè recompensa. No passi per alt aquesta oportunitat. De fet, per a cada nou usuari no només pot obtenir un bo d'un sol cop, sinó que serà de benefici en el futur. Quan un jugador arriba al tercer nivell, vostè té dret a $ 50 i 1 punt d'experiència. Juga el joc en línia Banana King és més fàcil si els teus amics et conviden molt.

Així que, per on començar i què ha de prestar atenció? Uneix-te Banana King va passar i li va ficar en la possessió d'un camp i les plantes de planter, que hauria de ser suficient per a dos. No perdis ni un minut! Sembri el seu camp i esperar la collita. Les imatges que es veuen en la plantació, sempre et mantenen al dia sobre en quina etapa de maduració dels plàtans són, o poden ser, el camp està buit i llest per a la sembra. A més de la part inferior és un comptador que mostra com es deixa molt de temps fins al moment en què serà possible collir. El recull de fruita madura, es pot anar al mercat. Però no precipitar de nou a donar-se pressa per vendre els seus productes. Tingueu en compte que els preus fluctuen. Per tant, és millor seguir aquestes vibracions per triar el moment més oportú per a la venda. No obstant això, tots exactament el seu benefici no sempre és el mateix. Vytorg depèn de la quantitat de plàtans que es venen, i la collita és diferent.

Els ingressos de les vendes de diners, així com aquelles que es concedeixen per jugadors convidats poden passar de diferents maneres. En primer lloc, la plantació requereix inversió. Constantment necessiten comprar llavors per a la propera sembra. Es poden adquirir al mateix mercat. Processament d'un camp necessita 36 plàntules. Quan arriben al segon nivell, s'obté accés a comprar un segon camp. Amplieu la seva possessió, llavors serà més probable per esdevenir un rei de plàtan real. En segon lloc, els diners pot contractar agents i espies. Amb la seva ajuda és fàcil de sabotejar. Ells poden ser enviats al territori de la competència per a l'exploració o fins i tot demanar a robar un altre plàtan i dòlars. Però no us oblideu que vostè no està sol i hi ha una intel · ligent del robatori del risc de la seva plantació. Per tant, amb l'ajuda de la mateixa quantitat de diners, tenir cura d'una protecció fiable dels seus camps. En tercer lloc, els diners serà útil per estudiar i millorar el rendiment del personatge.

Promoció de quines característiques han de seguir abans de començar a jugar Banana King. Com que afecta l'èxit del seu joc. Joc en línia Banana King inclou conceptes com ara increment de temps, els plàtans de la collita, la venda de protecció plantació de plàtans, l'atac a la plantació i l'experiència. La millora de les taxes de temps de resposta, va a aconseguir la reducció del període d'espera de la collita. Bananas Vintage - és la quantitat de fruita recol · lectada. La venda dels plàtans afecta directament als preus de mercat. La protecció de les plantacions - característics responsables de la qualitat dels guàrdies i el seu cost de contractació. L'atac a la plantació juga un paper en el resultat de la missió dels atacs concebuts i determinar la quantitat necessària per als agents de contractació. L'experiència, que adquirirà l'obra celebració Banana King, es traslladarà a un nou nivell.

Banana King joc en línia que ofereix una més entreteniment. Si ja ha fet front als treballs necessaris, no quedar-se de braços creuats. Per què s'avorreixen si es pot anar a la caça del tresor? No és només interessant, sinó també útil. Hi ha la possibilitat de trobar valuosos tresors. Vostè pot venir a través de les plantes de planter, els plàtans, els diners i fins i tot un tresor pirata.

No es perdi també la capacitat de comunicar-se a través de missatges amb altres jugadors. Així podràs estar al tant de les diverses notícies i potser alertat sabotatge planificat.

El joc té una llista dels millors jugadors. Llevant la seva qualificació, pot utilitzar punts. Per a això és necessari per controlar la quantitat de les seves plàtans. Si t'ho fas per arribar a ser el primer a la llista, llavors vostè és un rei plàtan real! Esforci per deixar enrere a la competència, crec que està a les teves mans!

Juga el joc en línia Banana King vostè pot amb un compte de pagament. La seva compra ajudarà a desfer-se de la publicitat en el joc, oferirà l'oportunitat de pujar un avatar per un personatge per obtenir crèdit en dòlars per cada nou nivell. El joc es pot sembrar el camp 6 vegades al dia. El compte de pagament li permet fer-ho 8 vegades. Crec que cal pensar en la rendibilitat de la seva compra. No obstant això, la qüestió és econòmica, i cadascú faci tal com ho desitgi. Podem assessorar, però certament no a la força alguna cosa que fer!

Intenta jugar a aquest joc addictiu i vostè mateix per apreciar els seus mèrits. La decepció no l'amenacen amb exactitud! Només podem desitjar que la fortuna va somriure en tots els seus esforços!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more