Marcadors

Alba Batalla

Noms alternatius: Alba Batalla

Joc BattleDawn - és un joc basat en les polítiques públiques i l'artesania. El seu objectiu - per eventualment convertir-se en el líder més poderós o formar part de la més gran i l'aliança. Has d'aprendre a utilitzar la diplomàcia, els recursos militars per justificar el seu desig de poder absolut en BattleDawn línia . Aviat descobrirà que la grandesa només es pot aconseguir a través del treball en equip. ¿Es pot jugar el joc BattleDawn i esdevenir el governant suprem?

Abans de jugar BattleDawn , assegureu-vos que el seu equip compleix els requisits mínims del sistema, com ara: processador de freqüència - 2 GHz, 1 GB de RAM, targeta de vídeo - 128 MB.

Ingrés en el joc BattleDawn no es necessita molt del seu temps i de fàcil:

1. A la pàgina principal, seleccioneu l'opció "Començar joc", després "nou jugador";

2. Trieu la Pau: Mart, la Terra o de la fantasia, i BattleDawn completat el registre.

A primera vista, aquest joc és similar a MMORTS . Aquest joc és una estratègia per torns. Vostè pot fer el que vulgui amb la seva estructura d'unitats quan es vol, però per tal perquè vostè pugui haver progressat en BattleDawn línia , és necessari per seguir endavant. Aquest sistema li dóna marge de maniobra en establir defensa de la base i el contraatac.

Pots BattleDawn jugar i poseu un bastió principal, i després construir un lloc d'avançada més petits al voltant de la modernització i el transport. Gates també es poden utilitzar per crear coses com ara ensitjament i de radar torres. Cadascuna d'aquestes estructures BattleDawn línia proporciona a les seves pròpies habilitats úniques i avantatges estratègiques. Els jugadors són capaços d'actualitzar i construir l'estructura més gran i millorada per donar suport a la seva ciutat principal. Aquestes estructures BattleDawn línia que es pot oferir amb les coses d'or, i el portarà a les millores energètiques. Es necessita Cada estructura per construir un poderós exèrcit.

Si vostè té un lloc en BattleDawn línia , llavors és bo per ser més fort i més poderós enemic. Pel que fa a les unitats disponibles per al joc de construcció BattleDawn presumeix que hi ha un total de 27 unitats disponibles per al seu ús. En el joc que són capaços de crear un soldat, un cotxe o qualsevol altre vehicle. Hi ha 27 combinacions possibles d'armes i habilitats en el joc BattleDawn .

Joc BattleDawn no dóna la diversitat de les forces disponibles en el joc. Estratègia no té unitats interessants, que en realitat es desenvolupen a partir d'altres jocs. Sí, vostè pot construir sitges de míssils i s'utilitzin com a arma de poder en BattleDawn línia , però seria agradable veure una mica més de varietat en les unitats més comuns. El joc està ben equilibrat, el sistema li dóna al jugador una mica de temps per preparar-se per l'atac. Un altre aspecte important del joc BattleDawn és un espia. Spy és molt important, un cop tens els recursos i estructures per crear alguna cosa. Spy és capaç de penetrar a la base enemiga i determinar quin tipus de protecció que puguin tenir en el seu lloc en el joc BattleDawn . Això li permet crear un equip de treball eficaç que podria fàcilment destruir l'enemic, és a dir, k no serà preparat.

En general, el joc BattleDawn - és un joc casual. No té suficients peces d'equip i el temps real invertit en el joc. Això li dóna al jugador BattleDawn línia quantitat moderada de configuració de la unitat (una llista d'unitats del joc), així com millores estructurals en aquesta ciutat i els principals llocs d'avançada. Per desgràcia, el joc BattleDawn no li ofereix molt en l'aspecte visual de les coses. Aquest joc és adequat per als jugadors amb temps lliure i una ment aguda per crear estratègies.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more