Marcadors

BattleKnight

Noms alternatius: BattleKnight

BattleKnight en línia - és un navegador joc de rol (MMORPG), amb un relat històric, que explica la història de cavallers i castells, noble paladí i lladres despietats ...

Joc en línia BattleKnight no requereix la instal · lació del client i els jocs disponibles en gairebé qualsevol navegador. Tot el que necessites per començar el joc, aquest BattleKnight inscripció: a la pàgina principal, en el formulari de registre, seleccioneu (si vostè és un principiant) "Sóc nou aquí" i introduïu un nom al camp, correu electrònic, contrasenya. A continuació, seleccioneu un servidor i acceptar el compliment de les regles del joc. Després d'això, feu clic a "Play" i en aquest joc Registrar BattleKnight acabat.

A l'entrar en el joc, Owl (NPC) proposen de sotmetre a un curs de formació en poques missions per a l'aplicació que es donarà algunes recompenses en forma de moneda del joc i algunes coses. BattleKnight joc en línia té la moneda del joc - plata i robins.

En el nivell primari en el joc, el teu personatge obté el títol - Trainee.

Obrint el menú de la fitxa "Caràcter", triar un avatar del seu caràcter. Aquí pots veure les característiques:

Potència - més fort que l'heroi, més mal pot infligir,

Cleverness / Build - la xifra més alta de l'heroi, més els seus punts de vida i més ràpid per a la recuperació;

Luck - nivell d'heroi sort, afecta la capacitat d'aconseguir un cop crític, així com el nombre de la plata saquejats

Art Attack - com més gran sigui l'habilitat d'armes de l'heroi, més es tindrà l'oportunitat de colpejar l'enemic;

Art de la Defensa - el millor personatge per ser controlada amb el seu escut, menor serà el dany que rebrà.

A més d'aquestes característiques, encara hi ha

  • Punts de vida
  • Karma
  • Danys
  • Armadura
  • Oportunitat i protecció Hit

Juga el joc en línia pot BattleKnight prendre un treball com robots, com ara portes de seguretat, treball de camp, la traïció. No s'acceptarà heroi d'acció Aquí només estava previst, que participen directament en ells. El temps d'execució d'1 a 8 hores. Pagament - Plata i el coneixement de karma.

Depenent del nivell de l'heroi serà capaç de triar les armes i armadures, pocions i runes que es poden comprar amb les monedes de plata obtinguts dels comerciants, ferrers i alquimista en el mercat. A nivell dostignuv10, vostè pot comprar un cavall.

Juga el joc en línia pot BattleKnight atacant lladres, ajudant a la gent bona, o viceversa, posar-se del costat dels lladres. En funció d'aquesta elecció, l'heroi esdevé karma positiu o negatiu

Llum Força karma (positiu) : avantpassats de Protecció Light poder de regeneració, ales de l'àngel, escut Mystic, Mystic ciutadella.

Les forces fosques karma (negatiu) : Força Fosca, maledicció, Ombres de la Foscor, expulsar àcid armadura mort Creek amb punxes.

Cada jugador en aquest joc que li dóna la seva finca que es pot millorar en funció de les possibilitats materials. Per diners reals, vostè pot comprar un compte premium, que ofereix una gran quantitat d'avantatges i oportunitats en el joc.

Per guanyar experiència, noves habilitats i jugar diners (plata i pedres precioses), l'heroi haurà de realitzar diverses tasques, i participar en batalles amb altres jugadors.

BattleKnight joc en línia El torneig és una sorra on es pot triar un tipus favorit de lluita:

  • Kings Tournament
  • Duel
  • Call
  • Tournament
  • Justa

Missions imeet12 joc, i cada missió té diverses ubicacions. Hi ha missions de grup que es poden prendre a la taverna.

Reproduir BattleKnight es pot comprar a la pròpia botiga o Skakun satèl · lit

Satèl · lit - Gos, Squire, Kitty;

Suports - El Cavall Negre, Blanc Unicorn, Unicorn Negre, Ós de Guerra Negre.

En BattleKnight pot jugar units en l'Ordre, per proporcionar suport per al joc entre els jugadors. Una correspondència entre els jugadors, hi ha una opció "Missatges".

Aquest joc és considerat un dels millors en el seu gènere, hi ha moltes característiques interessants i que encara poden ser una història molt llarga, així que és millor jugar. Registre BattleKnight s'obrirà la porta per a vostè en aquest món històric!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more