Marcadors

Space Battles

Noms alternatius: Battlespace

Batalla espacial en línia - és un navegador basat en estratègia militar lliure joc en línia que li permetrà accedir a altres mons i la interminable extensió de les galàxies.
... Una sèrie d'experiments fallits portar al nostre planeta a una pèrdua catastròfica de vides i 2240 va ser l'any en què la humanitat va estar a la vora de l'extinció. És hora de salvar la situació era molt poc i tots els planetes habitables d'alguna manera es va anar naus amb els colons ...

Registre Space Battles en el joc és simple i consisteix a omplir aquests camps com:
• Entrar
• Password
• Correu electrònic

Ve serà capaç de triar un sistema planetari i de fet el propi planeta, que serà per a la seva residència de persones. Actualment disponible en un joc de dos universos, és Beta i Gamma, estarà encantat de prendre en els seus braços.

Juga el joc de batalles espacials en línia per emocionants de canviar a un altre joguina no ho volen.
Vostè ha de construir plantes d'energia solar, mina de metall, vidre i deuteri, el que seria necessari per volar en naus espacials i l'espai per a les plantes. La construcció d'un laboratori, aprendrà noves tecnologies espacials, les quals li permeten seguir per crear potents motors per naus espacials i desenvolupar la infraestructura del seu planeta. A més, vostè haurà de construir les diferents botigues i fàbriques per a la producció de robots. Amb tot això, es pot construir una drassana, on serà possible la construcció de naus espacials i diverses estructures de protecció.

Joc en línia Space Battles proporcionarà una oportunitat no només per desenvolupar la seva infraestructura, sinó també per fer espionatge, i els atacs als seus veïns i mantenir les batalles espacials.

Jugar Batalles Espacials mentors ajudaran a vostè, si vostè té una necessitat d'aquest tipus d'assistència. Quin és el significat d'aquest tipus d'assistència, la veritat és que durant el joc als nous jugadors poden experimentar una varietat de preguntes que es pot establir per anar al joc de xat. Si algú es compromet a actuar com el seu mentor i ajuda en una etapa primerenca per fer front a tots els problemes emergents de la seva part, el seu mentor recompensa per aquesta assistència jugaria bonificacions. Per tant, les dues cares amb aquesta cooperació tenen cadascú el seu.

Space Battles joc en línia, a excepció dels mentors, que ofereixen més ajuda dels anomenats "oficials". No s'ha de confondre amb els mentors! Els oficials l'ajudaran a assolir ràpidament el nivell de desenvolupament, millorant algunes característiques (per exemple, augmentar la potència del motor del vaixell o per augmentar la productivitat de les mines). Per necessitarà aquesta ajuda per pagar kuidami (aquesta moneda del joc).
Kuidy es poden comprar amb diners reals (WebMoney, SMS, pagament directe) o mitjançant l'atracció de nous jugadors. Per kuidy pot comprar algunes coses i avantatges del joc.

En kuidov en el joc en línia de batalla espacial té una altra moneda - Crèdits. Vostè pot obtenir crèdits per la participació en expedicions dedicades a indústria o completant missions. Aquesta moneda s'utilitza principalment per al càlcul d'entre els jugadors.

Jugar Joc de batalles espacials en línia, a construir el seu imperi, que només, i vostè pot crear la seva aliança i liderar-lo. Si ho desitja, pot unir-se a una aliança ja existent, però necessita saber el que les aliances no són estàtics, estan constantment en guerra amb algú i fer la pau, atacar i defensar.

Vull dir unes paraules sobre com les batalles són en aquest joc: el combat en si, com a tal, no, ell està en la forma d'un informe sobre les operacions de joc (és a dir, qui va fer què).

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more