Marcadors

Battlestar Galactica Online

Noms alternatius: Batlstar Galactica Online

En aquesta galàxia, hi ha dues races per triar jugador - Éssers humans i Cylons (robots). Actualització de les naus espacials, el jugador pot crear un poderós exèrcit per capturar i destruir l'enemic. Amb cada missió completada obrir misteris inexplorats de l'univers, i l'equip està cada vegada més fort i obtenir noves habilitats i oportunitats dels atacs.

Una gran avantatge és que els gràfics en 3D, de manera que la batalla espectacular i colorit.

Un altre nen, fet en el gènere del joc en línia sobre el tema de la ciència ficció no només va entelar la seva imatge, sinó que també va superar les expectatives de molts fantàstics jocs d'aquest gènere. Orgullosament li presentem un gran joc per a qualsevol persona que no és ficció alienígena: Battlestar Galactica Online.

Crec que molta gent sap que la famosa companyia-desenvolupador Bigpoint es considera que és un mestre real en jocs d'ordinador en línia, i encara més - joguines de paper en línia basats en el navegador. El seu següent fill, fet en el gènere de joc de navegador sobre el tema de la ciència ficció no només entelat la seva imatge, sinó que també va superar les expectatives de molts fantàstics jocs d'aquest gènere. Orgullosament li presentem un gran joc per a qualsevol persona que no és ficció alienígena: Battlestar Galactica Online.

Immediatament gratament satisfet que tot i que el joc en línia Battlestar Galactica Online i basat en navegador, però els gràfics no és inferior als seus germans grans clients. El problema és que durant la creació del joc va ser utilitzat pel veritable motor de gràfics en tres dimensions de manera que cada jugador pot aconseguir un veritable plaer del joc, no els requisits del sistema zamorachivayas. Per cert, si Battlestar Galactica Online es pot jugar fins i tot en l'equip més feble, perquè no hi ha requisits mínims del sistema per al joc allà. Només necessita tenir una connexió activa a Internet i un navegador.

Ingrés en el joc Battlestar Galactica Online no et portarà molt de temps i serà entès per tots. Tot el que ha de fer - escriviu el nom del seu personatge del joc, una clau per a l'accés al joc i la direcció de correu a la qual se li notificarà que el registre Battlestar Galactica Online s'ha completat.

En general, val la pena assenyalar que la pròpia sèrie sobre la destinació de Battlestar Galactica - és un culte, el menjar seva atmosfera especial, que se submergirà en el joc Battlestar Galactica Online en línia. I en el procés de creació del joc, els desenvolupadors passen temps suficient amb la creació d'aquest ambient en si, ja que molts fans del gènere diuen que Battlestar Galactica Online joc en línia - és com si la sèrie real, animació al teu ordinador. I val la pena assenyalar que no un, batalles espacials, enfrontaments violents i intrigues traïdores rics en aquesta sèrie, sinó també el seu component filosòfic, subtilment entreteixides en la trama. Tenim una oportunitat única de veure el que podem ser en el futur i per què va passar d'aquesta manera i no d'una altra manera.

En realitat, els principals opositors a la raça humana Battlestar Galactica Online - Cylons, androides, amb enormes capacitats mentals i físiques. Poques persones saben, però una vegada que van estar els assistents, fins i tot en els éssers humans, però es van rebel · lar i van encendre una guerra contra els seus creadors. I ara, després de gairebé mig segle des de la primera guerra de robots Silonskoy decidir fer un escombrat, l'enviament de les seves forces militars a cadascuna de les dotze colònies, però Battlestar Galactica va aconseguir escapar de l'anell de lloc i per traçar un curs per ja oblidat i dubtós de l'existència del planeta del pare amb un estrany nom "Terra". Aquí hi ha una complicació es troba amb nosaltres el joc.

Començant a jugar, vostè pot triar com la seva raça o la raça de les persones o la raça Cylon. Tot depèn de vostè. Després d'això, vostè obtindrà un quadre de selecció és l'aspecte del seu caràcter. He de dir que aquesta part del joc els desenvolupadors no han pagat un munt de temps, però no es preocupi, perquè en la major part del joc, controles una nau i el seu aprenent serà dins. Encara has de jugar periòdicament i Battlestar Galactica Online és en línia per al seu heroi.

Missions i missions s'implementen sobretot lloança agrada no només estudiar i linealitat, sinó també la interactivitat de les diferents missions, la saturació d'escenes dinàmiques i recompenses molt agradables per a la seva execució. Juga en línia del joc Battlestar Galactica Online esdevingui inaplicable més agradable.

Així que, resumint tot això, val la pena assenyalar que si vostè realment anhela l'aventura i vols estar en l'espai entre les innombrables estrelles i planetes - començar a jugar de manera segura Battlestar Galactica Online i demostrar a tots que vostè és el més aquest heroi espacial que pot salvar tot l'univers!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more