Marcadors

Battlefield 1942

Noms alternatius: Battlefield 1942

Joc Battlefield 1942 és un fascinant joc d'ordinador de culte. Aquest joc està dissenyat en l'estil de tirador i l'acció en ell es troben a la primera persona.

Battlefield 1942 jocs que pots descarregar els teus jocs de PC des del lloc principal. BF1942 pot descarregar només els usuaris growns, però per a això cal donar una pre-sol · licitud.

Abans del partit, se li aconsella que consulti el procés videojoc Battlefield 1942. S'hi troben els gràfics del joc complet, el joc i altres característiques.

Sobre el joc Battlefield 1942 examen posa de manifest les principals característiques del joc: mode de joc, classes de jocs i tècniques de descripció.

Joc batelfild 1942 li donarà a conèixer a les seves classes en el joc:

 1. Sniper. Arma principal - un rifle de franctirador. Ell també té un 3 magranes, ganivets, binoculars i únic, pistola convencional.
 2. Assalt
 3. . Arma principal - una màquina o una metralladora. Assalt és un ganivet, una pistola i un estàndard de 3 magranes.
 4. Thrower. L'armament principal és un llançagranades. A més té una pistola llança granades, tres granades de mà i una fulla universal.
 5. Infermers
 6. . L'armament principal és una metralladora. Ell té una farmaciola de primers auxilis. Amb els kits es poden curar als seus aliats. Tenim 3 granades Medic, així com el ganivet estàndard habitual i la pistola.
 7. Engineer
 8. . L'armament principal és el rifle d'enginyer. Enginyer té dues gàbies més que un franctirador. A més, té 4 mines antitanc, un ganivet, una pistola, quatre paquets de dinamita. Amb la dinamita que pot soscavar els diferents objectes amb el detonador. Amb una clau, ell és capaç de reparar una gran varietat de tècniques i també pot desactivar mines de dinamita i antitancs.

Reproduir batelfild 1942 que utilitzarà els mitjans tècnics següents:

 1. SUV - un cotxe que pot conduir a la carretera.
 2. Portadora
 3. Blindat personal - aquest vehicle blindat, que té una alta creu.
 4. Tank - una màquina de combat, que va seguir.
 5. Tanc pesat - que també és com un tanc normal, però superior a la de pes.
 6. Artilleria - és la principal força militar de la terra.
 7. Fighter - un avió militar que destrueix els enemics en el cel.
 8. Assalt - aquesta màquina voladora de combat, que es refereix a l'avió d'atac.
 9. Vaixell amfibi - aquest vaixell per al transport de
 10. Destroyer - aquesta classe de vaixells, que es baralla amb els submarins.
 11. Cruiser - un vaixell que està dissenyat per realitzar una tasca específica.
 12. USS - aquest embat vaixell de guerra envia una portadora de l'aviació.
 13. Bombers - ET avions que van bombardejar diverses forces militars.
 14. L'objectiu és conquerir altres territoris i la protecció de la retenció en les seves bases. Cada facció és diferent tècnica. Les hostilitats es troben en diferents àmbits territorials. Totals en aquest joc de quatre zones.
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more