Marcadors

Battlefield 2

Noms alternatius: Battlefield 2, Battlefield 2, BF, BF

Joc Battlefield 2 és un fascinant joc de xarxa tàctica. Aquest joc també és compatible amb un joc de rol i elements d'estratègia.

Battlefield 2 joc es pot descarregar des del lloc oficial del joc si vostè té un total de divuit anys. Descàrrega BF2 només es pot després de la pre-presentar la seva sol · licitud.

Es pot veure un vídeo de Battlefield 2, en el qual vostè estigui completament familiaritzat amb totes les característiques del joc: joc, classes en el joc i altres característiques del joc.

En Battlefield 2 joc que pots jugar les següents classes en el joc:

1. Sabotejador. Aquesta classe és fàcil. S'ha especialitzat principalment en activitats subversives després de les línies enemigues, per exemple, l'explosió de les instal · lacions estratègiques. Amb aquesta finalitat, cinc càrrecs controlats universals. Aquests càrrecs poden ser usats contra vehicles blindats.

2. Sniper. També és de classe molt fàcil. Per a aquesta classe l'objectiu principal és l'exterminació de la infanteria enemiga en les llargues distàncies.

3. Assalt. Aquesta classe és pesada. Assalt és molt adequada per a la realització de les batalles amb la infanteria enemiga en una varietat de distàncies.

4. Suport. Aquesta classe és pesada. El seu principal objectiu és cobrir als Aliats de l'intens foc de metralladores, així com subministrar munició.

5. Tècniques. Aquesta classe és un dels pulmons. Els tècnics especialitzats en equips (en contacte directe) i estructures (ponts i objectes estratègics) la reparació.

6. Medic. Classe de pes lleuger són metges. Aquesta classe es pot curar els soldats ferits.

7. Thrower. Aquesta classe es refereix a un tipus sever. Llançadors de granades són, en general, per destruir els tancs enemics a llarga distància.

A la partida Battlefield 2 armes tenen absolutament totes les classes

1. Sabotatge: pistola, un ganivet, un curt carabina, granades de mà i explosius silenciada.

2. Franctirador: Un rifle de franctirador, un ganivet, una pistola amb silenciador, granades i mines terrestres.

3. Assalt: Rifle d'assalt amb un llançagranades, una pistola, un ganivet i una granada de fum.

4. Suport: metralladora, pistola, ganivet i granades universal. A més, aquesta classe té una quantitat gairebé infinita de municions de diferents tipus d'armes.

5. Tècnic: una escopeta, un ganivet, una arma única, granades de mà i mines antitanc. Tècnic té la clau del que pot desactivar mines i equip de reparació.

6. Metge: rifle d'assalt, una pistola, un ganivet, granades de mà. Medic té una farmaciola de primers auxilis. Eleva el nivell de salut del teu personatge i ajuda als altres personatges. A més disposa d'un desfibril · lador. Aquest dispositiu ajuda als aliats que moren, però amb ella es pot matar els enemics.

7. Thrower: sistema de míssils anti-tanc, així com una pistola, metralleta i un ganivet.

A la partida Battlefield 2 pc pot canviar les armes en determinades classes de combat.

Joc BF2 té un gran nombre de vehicles

1) helicòpters d'atac.

[2] _0_) caces bombarders.

[3] _0_) Fighters.

4) blindada.

5) helicòpters de transport.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more