Marcadors

Battlefield 2142

Noms alternatius: Battlefield 2142

Joc Battlefield 2142 és un joc d'ordinador emocionant que va ser dissenyat en l'estil shooter. En aquest joc podràs jugar a la primera persona.

Battlefield 2142 joc es pot descarregar des del lloc oficial del joc si ja ha complert divuit anys. L'accés de menors d'edat a aquest joc està tancat. Batelfild joc 2142 es pot descarregar en altres llocs si ofereixen aquesta capacitat.

Abans de començar a jugar el joc, se li recomana veure el vídeo de Battlefield 2142. En ell podràs trobar un munt d'informació útil.

Joc BF2142 li donarà a conèixer les seves interessants classes de personatges:

 1. Sniper-sabotejador. Aquesta classe és un atac d'un franctirador de la infanteria, i també participa en activitats de sabotatge constants. Ell té dispositius per al sabotatge i el camuflatge perfecte. Els seus petards Pot adjuntar tot tipus de superfícies, raig de sorra de diferents tècniques i mòduls de comandament especials. L'ús d'emmascarament pot arribar a ser invisible en un 90%. Es pot veure només en les rodalies.
 2. Assalt. Aquesta classe es pot lluitar a qualsevol distància. Ell està lluitant molt bé a diferents distàncies. Endavant també comporta responsabilitats metge de camp. Amb l'ajuda d'un desfibril · lador, pot reviure ràpidament aliats de ferits i matar els soldats enemics, només a molt curta distància.
 3. Enginyer. Aquesta classe es pot lluitar en la tècnica, així com en contra d'ella. Aquesta classe reparacions en el camp de batalla varietat de tècniques, col · loca mines en el camp de batalla, i també porta a terme la remoció de mines. Dispositius addicionals especials pertanyen a l'enginyer i dissenyats per suportar la tecnologia.
 4. Suport Fighter. Aquesta classe es dedica principalment municions safata i posicions de defensa. Suport de combat per desplegar torretes de protecció automàtica i pot immobilitzar vehicles i torretes automàtic. També té altres articles especials per donar suport a la batalla.

En el joc Battlefield 2142 armes tenen totes classes. Amb alguns tipus d'armes es pot descobrir en aquest informe:

 1. Sniper-sabotejador: rifle de franctirador, lambert (amb carabina automàtica) i l'arma versàtil.
 2. Assalt: Rifle d'assalt, pistola, escopeta i granades coet sota el canó llançador.
 3. Enginyer: antitancs i llançacoets antiaeris, anti-tanc d'arma d'aterratge "pilum" i una metralleta.
 4. Suport Fighter: dues pistoles, una escopeta i una pistola universal.

A més, cada personatge pot controlar com la seva tècnica i la tècnica dels seus oponents.

En 2142 joc batelfild jugar que utilitzarà la tècnica:

 1. SUVs - que poden ser de fins a 3 persones: el conductor, artiller i un passatger. Ell no té cap armadura.
 2. Tiltrotor Martial - aquesta doble electrodomèstics. Va col · locar llançacoets.
 3. Tiltrotor Transport - que consta de 7 persones. Protegit per les metralladores.
 4. Blindats. Té capacitat per allotjar fins a 6 persones. Utilitzeu les armes per lluitar.
 5. La lluita contra els robots. Hi caben dues persones. Armat amb llançacoets, pistoles i altres armes.

Batelfild Joc 2142 aquest fantàstic batalles i tecnologia.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more