Marcadors

Bitefight

Noms alternatius: Bitefight 1. Comtat

Bitefight en línia - és un joc de navegador de rol lliure relacionat amb el gènere de PTG (temps de període dels Jocs), és a dir, el joc es pot tancar i desactivar en qualsevol moment, i totes les accions del personatge serà, dut a terme en un temps determinat. Bitefight Joc en línia, parla de l'eterna confrontació entre vampirs i homes llop.

Bitefight joc en línia no requereix la instal · lació del client i els jocs disponibles en gairebé qualsevol navegador.

A fi de començar a jugar el joc per registrar Bitefight: a la pàgina d'inici, fes clic a "Registrar" a la següent pàgina, seleccioneu per si mateix una de les carreres (Vampirs Homes llop o, que en conjunt no difereixen molt, excepte tant en l'aparença i la icona de la raça aliments produïts). A continuació, introdueixi en els camps de registre nick (nom), contrasenya i adreça de correu electrònic. Llavors està d'acord amb els termes del servei i la protecció de la informació, i que Bitefight registre acabar, vostè pot començar a jugar.

A l'entrar en el joc, feu clic a "Examinar", vostè pot fer canvis al seu perfil (triar el sexe i personalitzar l'aparença), mira les estadístiques, les millores de combat, adquireixen el talent.

Cada personatge té certes habilitats: Força, Defensa, agilitat, resistència, carisma, experiència i vitalitat. A més de les capacitats, hi ha vuit aspectes que descriuen la naturalesa del personatge: Home, Coneixement, Ordre, Natura, Bèstia, la destrucció, el caos i la desintegració.

Bitefight joc en línia té les trucades Àrees - és boles de vidre, que poden millorar temporalment les coses. Efecte actua sobre cada peça d'equip, però si canvies d'armes durant l'esfera d'acció, l'efecte funcionarà amb la nova arma. Amb l'ajuda d'algunes zones es pot accedir a talent.

Juga el joc en línia pot Bitefight mitjançant la compra d'un compte premium (estat de Senyor de les Ombres). A causa d'aquest estat:

1) No hi haurà mitjans de publicitat de tercers;

2) Per l'activació, rebrà una medalla d'or cada dia quota;

3) El doble de la regeneració de punts d'acció;

4) 50% més de punts d'acció;

5) Cerca avançada oponents;

6) la caça d'Estadística;

7) poció addicional 100% de recuperació de la salut;

8) Les imatges individuals de caràcters (per canviar el seu sexe, color de la pell i els ulls, així com molts altres. etcètera )

[9] _0_) 5 carpetes addicionals per als teus missatges del sistema.

Reproduir Bitefight coses diferents que vostè pot comprar moneda del joc: or (moneda de compte) i ignitsit / Vidres (moneda addicional perquè, per cert, es pot comprar l'estatus del Senyor de les Ombres, 14 días/15 ignitsita). Ignitsity es poden comprar per al "real".

Si tens el desig de canviar la carrera d'això es pot fer amb l'ajuda de la reencarnació de Pedra (deixar automàticament el seu clan, i si vostè és el creador del clan, que serà acomiadat). Comprar aquesta pedra pot ignitsitov 50.

Totes les accions, inclosa la lluita succeeixen en el joc usant els quadres de text específics del joc. Els jugadors no afecten el curs dels esdeveniments en el joc, tots els resultats es calculen automàticament i es mostraran a la pantalla.

Per a la producció d'aliments i l'or (que pot ser utilitzat per a bombar habilitats i millorar el seu cau), vostè haurà d'anar a la caça

Manhunt - aquí cal córrer a la recerca de gent per aconseguir l'experiència desitjada, l'or i la mineria;

La caça de la raça oposada - aquí has ​​de atacar als jugadors en la carrera oposada, on el guanyador aconsegueix l'or i l'experiència, i per la pèrdua - només perden l'or.

Juga el joc en línia Bitefight, guanyant la moneda del joc les coses i els coneixements necessaris pot estar en aquests llocs

Cementiri - Vostè pot enviar el seu caràcter a temps a la feina d'1 a 8 hores perquè l'or i l'experiència

Cova - aquí es pot lluitar contra els dimonis, de 10 a 30 minuts (amb un compte premium - de 5 a 15 minuts), que es dedueix de la caça del temps

Mercat - aquí vostè pot posar les seves coses a la venda i comprar a altres jugadors (aquesta és l'única manera de transferir les coses en el joc). Per a l'oferta de venda que desitgi prestar una mica d'or

Tavern - aquí es pot prendre la missió, un 4 nivells (fàcil, mitjà, difícil i expert).

Bitefight Joc 1. El comtat té un munt de característiques interessants. Per exemple: es pot jugar en Bitefight comunicar-se amb altres jugadors utilitzant el fòrum, però si voleu ampliar les seves capacitats, pot unir-se a un clan o crear un de propi.

En general, el joc és digne d'atenció i registre Bitefight obrirà les portes en el seu món!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more